Top of the Hub - Ušće, restoran za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(2)

Adresa

UŠĆE Tower, 25. spratBulevar Mihaila Pupina 6, Novi Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

od 100 do 300 osoba

Naš prostor može da primi oko 300 gostiju u sedećoj (banket) varijanti. Kada su proslave venčanja u pitanju, naša preporuka je do 180 ljudi, kako bi mogli biti smešteni u jednoj polovini prostora.

Za Vaš specjialan dan, nudimo Vam nekoliko ponuda švedskog stola i set menija. Ukoliko ste zamislili već nešto drugačije, podelite sa nama svoje ideje i mi ćemo se potruditi da one postanu stvarnost.

Za Vaš najvažniji dan, Top of the Hub Vam može obezbediti niz pogodnosti koje će Vam ovaj specijalni dan učiniti lepšim i svečanijim - organizacija vatrometa, iznajmljivanje limuzine ili oldtajmera, angažovanje animatora za decu, odabir mladenačke torte.

Takođe, u našem restoranu možete organizovati sve vrste korporativnih proslava, gala večera ili pak seminare, modne revije, privatne proslave...

Želite da ugostite Vaše goste ili klijente i da im pružite VIP tretman?  Restoran za proslave Top of the Hub je pravo mesto za Vas. Nudimo Vam glamurozan događaj, sjajnu atmosferu i odličnu organizaciju. Prilagodljiv enterijer našeg restorana pogodan je za sve vrste poslovnih proslava.

Bilo da želite manji događaj ili veliku proslavu sa brojnim zvanicama Top of the Hub je spreman da vam se prilagodi, i da ugosti i do 300 vaših gostiju u banket varijanti, odnosno do 700 gostiju u koktel varijanti, a da ipak ostavi dovoljno prostora kako bi se prisutni osećali lagodno. 

Cene menija za proslave u Top Of The Hub su u razmaku od 35€ do 60€ u zavisnosti od vaših potreba.

Pružite vašim klijentima i zaposlenima ono što zaslužuju – samo najbolje, uz širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, a i gastronomskih specijalnosti predstavite svoj brend u najboljem svetlu i inspirišite želju za saradnjom. Upotpunite vašu proslavu angažovanjem muzičara, spikera, govornika ili izaberite drugi prateći sadržaj za kompletni doživljaj za pet zvezdica i događaj koji će dugo odzvanjati u korporativnim krugovima.

Bilo da želite da ugostite samo porodicu, najbliži krug prijatelja ili da sa što većim brojem ljudi proslavite postignuti uspeh, svadbu ili bilo koji drugi radosni događaj izbor Top of the Hub restorana za lokaciju vaše privatne proslave osigurava da će vašim gostima ta svečana prilika zauvek ostati u dobrom sećanju.

Slike Top of the Hub - Ušće, restoran za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da
ADRESA Top of the Hub - Ušće, restoran za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Top of the Hub beograd
Top of the Hub beograd
Možda najbolji prosto za proslave firmi, seminare i konferencije u gradu.
16.08.2019.
Top of the Hub, Event centar za proslave, svadbe i idealno mesto za doček Nove godine
Top of the Hub, Event centar za proslave, svadbe i idealno mesto za doček Nove godine
Ako želite da vam Beograd bude kao na dlanu, dok za Novu godinu gledate vatromet kroz prozor sa čašom šampanjca u ruci onda je restoran Top of the Hub pravo mesto za vas.
12.08.2019.