Urban palace splav
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Savski kej bb, Novi Beograd

Vidi na mapi

Ukoliko želite da vaš specijalan dan bude proslavljen na reci, onda je Urban palace splav vaš pravi odabir. Uživajte u najlepšem danu sa vašim najdražima u jednom od najlepših prostora sa savršenim pogledom na reku.

 

URBAN PALACE PROSLAVE

 

Urban Palace učiniće vaše proslave nezaboravnim. Uz prostran ambijent, luksuzan enterijer i magičan zalazak sunca na reci, vaša proslava izgledaće kao iz bajke. Splav Urban Palace nalazi se na Savskom keju i prostire se na dva nivoa a opremljen je tako da možete kompletno uživati u vašoj proslavi.

Pored dve terase i prostrane unutrašnjosti, na spalvu Urban Palace može noćiti do  osoba. U gornjen delu splava nalaze se dve sobe sa krevetima i đakuzijem, a iz soba se pruža terasa sa pogledom na reku Savu. 

Takođe, splav poseduje i dva kupatila što je odlično kada su proslave za veći broj ljudi u pitanju. Urban Palace splav iza sebe ima niz uspešnih proslava koje su protekle fenomenalno i nezaboravno.

Donja terasa splava može da ugosti do 40 gostiju a tu se nalaze i ležaljke za one koji žele da predahnu i uživaju u suncu.

Ukoliko želite ovakvu vrstu proslave, splav Urban Palace je odličan odabir za vas. Provedite najlepše trenutke uz vaše najmilije i stvorite najlepše fotografije uz nezaboravan zalazak sunca.

 

URBAN PALACE ADRESA

 

Kao što smo prominjali, splav Urban Palace nalazi se na Savskom keju, na Novom Beogradu, blok 44, iza TC Piramida.

 

URBAN PALACE KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš specijalan dan na splavu Urban Palace, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slike Urban palace splav

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Urban palace splav

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Ogi
Ogi
Jako prostran splav i odličan za proslave, svaka pohvala
21.06.2021.