Vila Andjela
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Borčanskih žrtava 1914, br 1

Vidi na mapi

Kapacitet

1000

Vila Andjela jedno je od najlepših mesta u Beogradu za sve vrste proslava. U okviru ovog prelepog objekta u Borči očekuje vas lepo uređen, klimatizovan i akustičan prostor koji se lako može prilagoditi vašim potrebama, u tri sale za venčanje ili veliku proslavu od 150 do 1000 mesta.

U skladu sa vrstom događaja moguće je napraviti više postavki sa svom neophodnom tehničkom opremom koja će vašu proslavu učiniti nezaboravnom za vas I vaše goste.

VILA ANDJELA ZA PROSLAVE

U ponudi u tri grandiozne sale:

Elegant sala – Sjajan izbor za venčanja sa kapacitetom do 400 mesta. Ovde ćete uživati u mirnijoj I intimnijoj atmosferi uz vase najdraže ljude. Čak I kada je sala puno kapaciteta, sala je pogodna za igranje I nikada neće biti gužve jer je sala vrlo komforna. Pored venčanja, može se organizovati bilo koja vrsta proslave.

 

Lux sala – Svojim luksuznim I raskošnim enterijerom očaraće vas ova sala, I razlikuje se po tome što je u ovoj Sali kapacitet do 600 zvanica što je čini pogodnom za velika slavlja. Ambijent je prijatan čak i kada je sala popunjena maksimalnim brojem gostiju, jer je dovoljno velika da nema gužve. Osim venčanja, u ovoj sali se mogu organizovati maturske večeri, punoletstva, poslovni kongresi i drugi događaji.

 

Anđela sala – Ovo je glavna I najveća sala za vase proslave, kapacitet ove sale je do 1000 zvanica. Izuzetno ekskluzivna I luksuzna sala očaraće vas svojim ambijentom. Najkvalitetnija rasveta I ozvučenje dočaraće vam atmosferu, a kada je u pitanju dekoracija koju god boju odlučili da izaberete savršeno će se uklopiti sa ovim enterijerom.

 

 

Posebno što ove sale čini tako jedinstvenim jesu neverovatne lampe koje vise sa plafona. Svojim jedinstvenim dizajnom koji čine upleteni krugovi zaista svakoga ostavi bez reči, I ovo dodatno doprinosi luksuzu.

Pored nestvarno lepog prostora, Vila Anđela nudi organizaciju svega što je neophodno da Vaša proslava bude događaj za pamćenje: muzički bend po izboru, usluge fotografa, dekoraciju prostora po želji, tortu, vatromet, vožnju fijakerom itd. Jedna od mogućnosti koju nude jeste smeštaj gostiju u prelepim apartmanima, gde mogu da prenoće nakon proslave.

Nema sumnje da ćete ovde uživati u svakom zalogaju, Vila Anđela poznata je po fantastičnim gastoronmskim specijalitetima I sjajnom keteringu za sve vrste proslava. Takođe, u ponudi su sva domaća I strana pića.VILA ANĐELA ADRESA

Vila Anđela nalazi se malo dalje od gradske verve I gužve, u Borči, na adresi Borčanskih žrtava 1914, br. 1.

VILA ANĐELA KONTAKT

Ukoliko biste želeli da proslavite vaš važan dan, uspeh firme ili neku drugu svečanost, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste dobili sve potrebne informacije u vezi Vile Anđele.

Slike Vila Andjela

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Vila Andjela

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
alexkim
alexkim
Singapore Translators is superior translation agency whose team offer certified translators Singapore for birth certificate.By getting this help you can easily translate your birth certificate into desired languages.
21.12.2021.