Vila Danube Lux
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Batajnica (Srbija, Beograd, Zemun)

Vidi na mapi

Kapacitet

15

Vila Danube Lux je prelepa kuća koja će vas ostaviti bez reči. Nećete biti oduševljeni samo enterijerom, već i ambijentom i kompletnom ponudom koja obuhvata i bazen. Ovo je savršeno mesto i prilika da uživate u intimnoj, privatnoj proslavi sa vašim najdražima.

 

VILA DANUBE LUX BEOGRAD

 

Vila Danube Lux Beograd nalazi se na jedinstvenoj lokaciji, smeštena je na samom Dunavu o čemu i sam naziv vile govori. Okružena prelepim zelenilom, zaista će vam priuštiti pravi mir i uživanje koje vam je sigurno prekopotrebno. U dvorištu su postavljene baldahine koje će sigurno doprineti vašem uživanju u ovoj pravoj maloj oazi daleko od gradske gužve.

Unutar kuće nalaze se dva dvokrevetna apartamana i dva četvorokrevetna apartmana, tako da je kuća pogodna za 12 osoba, a po potrebi može se srediti i za 15 osoba. Vila Danube Lux nudi vam pravi hedonizam i savršen ambijent za vaše privatne proslave. U dvorištu se nalazi roštilj, ležaljke kao i prostrano dvorište u kojem možete uživati u sportskim aktivnostima. Cena iznajmljivanja vile za jedan dan iznosi 250 evra.

Zbog svog komfora i ležernosti, vila Danube Lux je savršena prilika da potpuno uživate u vašem specijalnom danu.

 

VILA DANUBE LUX ADRESA

 

Ovo čarobno mesto vila Danube Lux nalazi se daleko od gradske gužve i buke, nedaleko od Zemuna, u prelepoj Batajnici, što čini mesto savršenim za pravo druženje ili neopisiv mir.

 

VILA DANUBE LUX KONTAKT

 

Ukoliko ste razmišljali o proslavi u ovoj savršenoj vili, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste se informisali o prvom slobodnom terminu.

 

Slike Vila Danube Lux
ADRESA Vila Danube Lux

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Dragana
Dragana
Iznajmili smo kuću pre mesec dana i sve pohvale za sve što se tiče kuće!
30.09.2020.