Vinarija Jovac
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Kralja Aleksandra 103, Jovac

Vidi na mapi

Proslavite vaš poseban dan u nesvakidašnjem ambijentu koji će sve vaše goste oboriti sa nogu. Uživajte daleko od gradske gužve uz neodoljivu prirodu koju nudi čuvena vinarija Jovac. Vinarija Jovac nosi naziv baš kao i sama njena lokacija, u pitanju je malo mesto Jovac, nadomak Ćuprije, nastala je davne 1908. godine i u to vreme njihova vina bila su vrlo popularna.

Popularnost je dosegla sve do Evrope, ali je 1991, godine proizvodnja stala sve do sada, kada je ponovo obnovljena i sa zadovoljstvom predstavlja svoju selekciju vina u čijim ukusima ćete s' ljubavlju uživati.

 

VINARIJA JOVAC PROSLAVE

 

 

Vinarija Jovac je za proslave prosto savršena. Zahvaljujući svmom neodoljivom i pravom, tradicionalnom ambijentu, možete organizovati sve vrste proslava. Za sve one koji žele ekskluzivnu i drugačiju proslavu, ovo je savršeno mesto za sve prilike.

Posebno zadovoljstvo kada su proslave u vinariji Jovac u pitanju, jesu njihova vina u kojima možete uživati zajedno sa vašim gostima i to po promotivnim cenama. 

Magičan ambijent restorana definitivno ispunjava sve uslove za proslavu kao iz bajke. Zamislite samo fotografije u jednom od najlepših vinograda u Srbiji i imajte na umu da je to u vinariji Jovac moguće.

Za svaku vrstu proslave, u ponudi je nekoliko menija ali možete i sami kreirati ponudu po vašem ukusu. Vinarija Jovac nastoji da vaš specijalan dan učini savršenim i nezaboravnim. Sami odaberite muzičare i dekroaciju i priušite sebi magičan dan koji će se zauvek pamtiti.

Ovo je specijalna prilika da proslavite vaš poseban trenutak uz vaše najdraže, a vinarija Jovac vas sa zadovoljstvom očekuje.

 

VINARIJA JOVAC ADRESA

 

Kao što smo pominjali na početku, vinarija Jovac nalazi se nadomak Ćuprije, u mestu Jovac, na adresi Kralja Aleksandra 103.

 

 

VINARIJA JOVAC KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite venčanje ili bilo koju drugu vrste proslave u vinariji Jovac, možete pozvati broj 063 607 037 za više informacija.

 

Slike Vinarija Jovac

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Vinarija Jovac

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara