Imperium Hall
- Rezervacije: 062-262-212
(3)

Program Imperium Hall

Rezervacija Imperium Hall

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Eko Zona Ada Huja BB, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 400 osoba

Svečana sala Imperium Hall nalazi se na samom šetalištu na keju Ada Huja, pokraj lepog plavog Dunava. Imperium Hall je idealno mesto za sve vrste privatnih i korporativnih proslava, sala je u potpunosti staklena, stoga prirodno svetlo u kombinaciji sa pogledom na reku čini svaku fotografiju savršeno.

Imperium Hall nalazi se na adresi Eko Zona Ada Huja BB, na samoj obali reke Dunav.

 

IMPERIUM ADA HUJA


Imperium Hall na Adi Huji odiše pozitivnom energijom, jer kako i ne bi kada se nalazi pokraj jedne od najlepših reka Evrope, a takođe je poznato da voda izvlači negativnu energiju. Sala za proslave Imperium Hall je savršeno mesto za svadbu ili venčanje iz snova, jer ambijent ove svečane sale je opremljen poslednjim tehnologijama rasvete, kao i najboljom tehnologijom profesionalnog ozvučenja, a poseban akcenat je stavljen na ventilaciju ove svečane sale, jer  se dim cigareta ili vatrometa ne zadržava u sali, a ni na odeći vaših gostiju.

Kapacitet svečane sale Imperium Hall je prilagodljiv svim kapacitetima privatnih i korporativnih proslava do 400 sedećih mesta, odnosno do 500 stajaćih mesta za koktel varijante.

Ukoliko vam je potreban prostor sa manjim kapacitetom, onda je restoranska sala Imperium Hall - a pravi izbor za vas. Restoranska sala je sala za manje tipove proslava, do 150 sedećih mesta, a posebno što krasi restoransku salu je kamin i prelep pogled na Dunav. 

Takođe, poseduje i sobu za mladence koja je dostupna svakom budućem bračnom paru koji se odluči da svoj sudbonsni trenutak obeleži baš u ovoj svečanoj sali.

Što se tiče parkinga, za posetioce Imeprium Hall – a je obezbeđen parking za preko 100 automobila, tako da gosti ne moraju da brinu o svom ljubimcu tokom trajanja proslave.

Za najmlađe posetioce imamo igralište, gde deca mogu da se igraju i puste mašti na volju, dok se njihovi roditelji provode u magičnom ambijentu i magičnoj atmosferi Imperium Hall -a.

imperium hall ada huja

 

IMPERIUM HALL KONTAKT


Broj telefona za rezervacije termina za proslave u svečanoj sali Imperium Hall – a na Adi Huji je 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Rezervišite termin za vašu privatnu ili korporativnu proslavu iz snova u ovoj prelepoj svečanoj sali na Dunavu.

 

Slike Imperium Hall
ADRESA Imperium Hall

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Jovana
Jovana
Prelepa sala. Jedva čekam ponovo da počnu proslave :)
12.03.2021.
Goran
Goran
Posebnu zahvalnost dugujem osoblju koja nas je sluzila i sve je bilo kao pod konac. Od hrane do prilaska nasim gostima. Predivno zaista.
13.03.2020.
Nataša
Nataša
Prošle godine smo ovde proslavili venčanje i bilo je nestvarno lepo. Baš su sve lepo organizovali a i gosti su nam bili veseli!
12.03.2020.