Restoran Srpska Brvnara
- Rezervacije: 062/262-212
(5)

Program Restoran Srpska Brvnara

Rezervacija Restoran Srpska Brvnara

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Savski Kej, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00h - 02:00h

Muzika

Restoranska

Kapacitet

250 ljudi

ADRESA: Savski kej, Beograd.

Restoran Srpska Brvnara je prelepo etno zdanje, koje će oduševiti sve ljubitelje nacionalne kuhinje i kvalitetne muzike. Nalazi se na adresi Savski Kej bb (blok 44), može da ugosti 250 ljudi i prostire se na dva nivoa. Reč je o restoranu koji će vas osvojiti na prvi pogled. U enterijeru koji je fantastičan dominira drvo, tu su nacionalni motivi i cela postavka restorana je veoma originalna i u tradicionalnom duhu.

Zabava koja vas ovde čeka se temelji na tamburaškoj muzici i svi ljubitelji dobre stare tamburice znaju da su u pitanju noći koje vrlo lako osvoje svako srce. Restoran radi sedam dana u nedelji od 09:00h do 02:00h, a subotom čak do 04:00h i nosi jednu posebnu priču koja će noćni život prestonice pretvoriti u još poželjniji. Uz folk i starogradske note, imaćete priliku da se u jednom restoranu koji, kako mu i ime kaže, podseća na staru brvnaru provedete sa prijateljima, evocirate uspomene i zabavite kao nikada u životu.

Restoran Srpska Brvnara je raj za sve ljubitelje nacionalne kuhinje. Za drvenim stolovima moći ćete da uživate u leskovačkom roštilju, pečenju ispod sača i da sve to zalijete svojim omiljenim pićem po veoma prijateljskim cenama. Enterijer je prepun detalja koji predstavljaju pečat naše tradicije i pravi su poziv gostima iz inostranstva da svrate na ovo mesto i upoznaju ono najbolje što Srbija ima da ponudi. Za sve značajne datume u vašem životu restoran Srpska Brvnara je idealan izbor.

Slike Restoran Srpska Brvnara

ADRESA Restoran Srpska Brvnara

Dodatne informacije

Parking

Javni parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 8 =
(5) Komentara
Davor Miskovic

Davor Miskovic

Apsolutno divno porodicno mesto!
03.02.2017. by Davor Miskovic
Milijana Stijepic

Milijana Stijepic

Restoran Srpska Brvnara je raj za sve ljubitelje nacionalne kuhinje. Za drvenim stolovima moći ćete da uživate u leskovačkom roštilju, pečenju ispod sača i da sve to zalijete svojim omiljenim pićem po veoma prijateljskim cenama.
03.02.2017. by Milijana Stijepic
Milos

Milos

Najbolje vino u gradu!
03.02.2017. by Milos
Jovanica Naselje

Jovanica Naselje

Uz folk i starogradske note, imaćete priliku da se u jednom restoranu koji, kako mu i ime kaže, podseća na staru brvnaru provedete sa prijateljima, evocirate uspomene i zabavite kao nikada u životu.
03.02.2017. by Jovanica Naselje
Miodrag

Miodrag

U enterijeru koji je fantastičan dominira drvo, tu su nacionalni motivi i cela postavka restorana je veoma originalna i u tradicionalnom duhu.
03.02.2017. by Miodrag