Restoran Zlatnik Hall za proslave
- Rezervacije: 062-262-212
(4)

Program Restoran Zlatnik Hall za proslave

Rezervacija Restoran Zlatnik Hall za proslave

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Sajam, Hala br. 4, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 370 osoba

Sala za proslave Zlatnik hall nalazi se na Beogradskom sajmu, u Hali 4.

Moderno uređen prostor, oplemenjen sofisticiranim detaljima, sastoji se od sale za venčanja kapaciteta do 270 osob, sale za  korporativne proslave kapaciteta do 370, posebnog apartmana za predah mladenaca i dečije igraonice. Prostor raspolaže sopstvenom kuhinjom od 300m², gde se vrši priprema kompletnog posluženja za potrebe proslava, čime je obezbeđen maksimalan kvalitet i svežina serviranog menu-a. Cena kompletnog menija za venčanja iznosi od 27e do 35e, a za korporativne proslave od 20e do 40e.

 

Prostran parking se nalazi oko celog objekta i na raspolaganju je našim gostima.

 

Nenametljiv enterijer Zlatnik hall-a, čini ga univerzalnim mestom, pogodnim za sve vrste privatnih i korporativnih manifestacija, promocija, modnih revija i dr.vrsta skupova, a budući da raspolaže i svom potrebnom tehničkom opremom, odličan je izbor i za seminare, treninge i stručna predavanja.

 

Kako bi Vaše privatno ili poslovno slavlje ostalo zapamćeno po jedinstvenom prostoru, prijatnoj i toploj atmosferi, besprekornoj organizaciji i vrhunskom posluženju, bez bojazni dođite u Zlatnik hall i moći ćete da budete nasmejan domaćin i zadovoljan gost !

 

Slike Restoran Zlatnik Hall za proslave
ADRESA Restoran Zlatnik Hall za proslave

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(4) Komentara
Bobičica
Bobičica
Ako zelite bajku dobicete je bas ovde. Moja se ostvarila u potpunosti ????Sve pohvale za prostor,osoblje,hranu...
28.10.2020.
restoran zlatnik hall
restoran zlatnik hall
Tvrdim da je ovo najbolje mesto u gradu za proslavu ili svadbu. Parking, pogled Novi most, činjenica da je vlasnih kuvar i da je klopa savršena, dobra usluga, ljubazno osoble i predivna i velika sala za svadbu. Bio sam tamo i na dočeku Nove godine već dve godine i zaista je mesto bez greške. Sve preporuke za Zlatnik!
16.08.2019.
mirjana
mirjana
izgled sale stvarno na nivou svaka preporuka za sve proslave
23.05.2019.
Jovana
Jovana
Odlična hrana! Prezadovoljni smo!!!
10.05.2019.