Sam restoran je urađen da vam pruži užitak kako na vodi, tako i u hrani, jer restoran ima pregršt ukusnih jela sa roštilja, kao i uvek svežu ribu. Jelovnik je sastavljen u duhu da enterijer i jelovnik daju ambijent koji može zadovoljiti vaše potrebe za kvalitetnim i bogatim ukusom mediteranske, internacionalne i domaće kuhinje. Dok se pripremaju vaša jela možete posmatrati kuvara i dobronamerno sugerisati u pripremanju željenog jela da bi vaši apetiti bili zadovoljeni.
Taverna Jakovljević vam omogućava da vaše značajne događaje proslavite u prijatnom ambijentu sa prelepim pogledom na reku.
Organizuju sve vrste proslava: venčanje (svadbe), rođendane, poslovne proslave, koktele, promocije.
Restoran poseduje kapacitet od 100 mesta i baštom kapaciteta 120 mesta. Takođe imaju i odvojenu galeriju do 20 mesta za poslovni ručak. U ponudi imaju nekoliko menija.
MENI 1
PREDJELO: kajmak, sir, čvarci, prebranac, svinjska i goveđa pršuta
SALATA: mešana (kupus, krastavac, paradajz)
ČORBA: teleća
GLAVNO JELO: Roštilj Taverna (pileće belo, pljeskavica, dimljeni vrat, bela vešalica, slaninica i prilog pomfrit)
DEZERT: pita od višnje, kajsije ili šljive
PIĆE: Domaći program - Rakije (dunja, šljiva i kajsija), votka, pelinkovac, vermut i vinjak, sokovi (koka kola, fanta, biter, tonik, jabuka, breskva, đus) , vode (Knjaz Miloš 1l i Rosa 1l), piva (Lav točeni i Jelen točeni), domaće vino (crno i belo)
PREDJELO: kajmak, sir, čvarci, prebranac, svinjska i goveđa pršuta
SALATA: mešana, ljuta pečena paprika
ČORBA: teleća
GLAVNO JELO: Roštilj Taverna (pileće belo, pljeskavica, dimljeni vrat, bela vešalica, slaninica i prilog pomfrit) i rolovana teletina
HLEB: proja, uštipak, crni i beli hleb
DEZERT: pita od višnje, kajsije ili šljive
PIĆE: Domaći program - Rakije (dunja, šljiva i kajsija), votka, pelinkovac, vermut i vinjak, sokovi (koka kola, fanta, biter, tonik, jabuka, breskva, đus) , vode (Knjaz Miloš 1l i Rosa 1l), piva (Lav točeni i Jelen točeni), domaće vino (crno i belo)
MENI 3
PREDJELO: kajmak, sir, čvarci, prebranac, svinjska i goveđa pršuta, kačkavalj
ČORBA: teleća
TOPLO PREDJELO: pohovani kačkavalj
GLAVNO JELO: Pečenje praseće i rolovana teletina
DEZERT: pita od višnje, kajsije ili šljive
PIĆE: Domaći program - Rakije (dunja, šljiva i kajsija), votka, pelinkovac, vermut i vinjak, sokovi (koka kola, fanta, biter, tonik, jabuka, breskva, đus) , vode (Knjaz Miloš 1l i Rosa 1l), piva (Lav točeni i Jelen točeni), vino (Tera Lazarika Sardone, Tera Lazarika Cabernet);
Strani program (viski, smirnof, campari, jeger)
→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE
Kontakt Splav Taverna Jakovljević za rezervacije:
062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)
Elektronske rezervacije za Tavernu Jakovljević:
Da, rezervacije se vrše direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs
→ DODATNE INFORMACIJE
Parking:
Da.
Plaćanje kreditnim karticama:
Da. Taverna Jakovljević prima Visa i Master card.
Engleski jezik:
Svi konobari i šankeri u Taverni Jakovljević govore engleski jezik.
Slična mesta:
→ Rezervacije i informacije za Tavernu Jakovljević: 062/262-212
SPLAV TAVERNA JAKOVLJEVIĆ LOKACIJA
Ovaj divan splav je jedan od poslednih splavova nizvodno od Brankovog mosta, sa novobeogradske strane i 23 je splav po redu. Pre njega se nalazi splav Hua Hua dok se posle njega nalazi splav Kopakabana.
Slike Splav Taverna Jakovljević
Slike - Splav Taverna Jakovljević
ADRESA Splav Taverna Jakovljević
Najčešća pitanja
Srpska Nova Godina - Splav Taverna Jakovljević - Doček
Muzika Splav Taverna Jakovljević
Piće Splav Taverna Jakovljević
Hrana Splav Taverna Jakovljević
Cena Splav Taverna Jakovljević
Slična mesta
Ostavi komentar