Splav Tri lepe
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Program Splav Tri lepe

Rezervacija Splav Tri lepe

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Savski nasip, 9a

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 11:00

Muzika

Prigodna muzika

Po samom otvaranju ovog restorana, Beograd je dobio novo mesto za pravo uživanje. Restoran splav Tri lepe će vas oduševiti u svakom smislu i prirediti vam fantastične ukuse na koje nećete ostati ravnodušni.

 

 

SPLAV TRI LEPE BEOGRAD

Ako pomislite na savršeni ručak na reci, setite se restorana Tri lepe. Nalazi se na reci Sava i poseduje veoma prijatan ambijent u kojem ćete potpuno uživati. Pored odličnog enterijera uživaćete u gastronomskim specijalitetima nacionalne kuhinje koji se pripremaju sa puno pažnje i po samo njima poznatom receptu. Sigurni sm oda ovakve ukuse do sada niste osetili, zato sa zadovoljstvom preporučujemo da posetite restoran Tri lepe.

Domaća vina su ono što morate okusiti na ovom splavu a ono što je interesantno, savršeno se uklapaju u njihove gastronomske specijalitete. Tokom letnjih dana imate priliku da uživate u otvorenoj bašti koja pruža pogledn a reku Savu i daje najlepši zalazak sunca u Beogradu. Ljubazno osoblje je tu da vam pomogne u svakom trenutku i potrudite se da vam ništa ne zafali tokom boravka na ovom prelepom restoranu.

Ako poželite da osetite hedonizam u svakom smislu, restoran splav Tri lepe je savršeno mesto koje će vam to priuštiti. Sigurni smo da ćete potpuno uživati i poželeti da se vratite.

 

 

SPLAV TRI LEPE ADRESA

Prelepi restoran splav Tri lepe nalazi se na reci Sava, na adresi Savski nasip 9a, Novi Beograd i čini se kao idealna lokacija za porodični ili romantični ručak u dvoje.

 

SPLAV TRI LEPE KONTAKT

Ukoliko poželite da posetite splav Tri lepe, rezervišite najbolje mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Splav Tri lepe

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Splav Tri lepe

Najčešća pitanja

Koji je broj za rezervacije?

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 7 =
(3) Komentara
Miloš
Miloš
Restoran na Savskom keju u koji ću se uvek vraćati! Koliko sam razuemo, došli su novi ljudi, preuzeli restoran, promenili jelovnik, kartu pića i još toga. Došao sam po preporuci i oduševio se! Jelovnik je AUTORSKI, dakle hrana koju se može probati isključivo tamo. Vinska karta im je jedna od najboljih. To su vina iz celog sveta. Moram napomenuti da je restoran Tri Lepe jeftiniji od ostalih restorana tog tipa. Moram da napomenem osoblje. Takvo sklapanje ukusa nigde nisam sreo. Kroz priču sam saznao da je Menadžer restorana u stvari jedan od najboljih somelijera Evrope, a šef kuhinje čuveni beogradski kuvar. Kolač je bio na račun kuće. Preporuka!
06.12.2020.
Srdjan
Srdjan
Baš mi se dopada! Odmah pored Male Kolubare i blizu Marinade.
29.06.2020.
Nina
Nina
Čarobno mesto! Preporuka!
19.06.2020.