HOT & TRENDING!
Najbolja teletina ispod saca
Teletina ispod sača je jedan od najsočnijih specijaliteta naše domaće kuhinje koji svi obožavamo, a gde je najbolja teletina ispod sača, saznaćete u nastavku teksta.
Opšte je poznato da su jela pripremljena u zemljanoj posudi najbolja i najukusnija jela, kao i da ih je vrlo lako pripremiti.
Teletina ispod sača priprema se tako što se iseče teletina na komade, zatim se začini sa solju, biberom i ruzmarinom.
Nakon toga se zemljana posuda namaže sa uljem, meso se poređa zajedno sa šargarepom, krompirom i lukom kako se meso ne bi potpuno osušilo, povrće stavite preko njega. U hladnu rernu ubacite zemljanu posudu i pecite meso na 200 stepeni oko 2 sata.
Teletina ispod sača se vrlo lako priprema, ali ukoliko ipak želite da posetite neki od restorana gde je najbolja teletina ispod sača, preporučujemo restoran Solunac.
Restoran Solunac je jedan od najlepših tradicionalnih restorana koji sa puno ljubavi priprema svako jelo. Njihov meni je raznovrstan i sačinjen od domaćih jela u kojima će pravi hedonisti veoma uživati.
Poseban akcenat stavljamo na teletinu ispod sača koja se bukvalno topi u ustima i toliko je sočna da ćete poželeti ponovo da je okusite. Čini se da je pripremljena po specijalnom receptu koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.
Restoran Solunac ugostiće vas sa zadovoljstvom na pravi domaćinski način i pružiće vam prijatne trenutke zajedno sa najlepšim ukusima kakve do sada niste okusili.
Posetite restoran Solunac i probudite sva vaša čula u najlepšem restoranu na Dorćolu. Rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp).