Ahmed Orahovčić

(0)

 

Ahmed Orahovčić je jedan od finalista muzičkog takmičenja Zvezde granda koji je došao do samog finala u sezoni 2019. godine. U pitanju je veoma talentovan mladić koji je oduševio celu publiku i žiri.

 

 

AHMED ORAHOVCIC BIOGRAFIJA

 

Ahmed Orahovčić rođen je 1997. godine u Donjen Vakufu, Bosna i Hercegovina. Ahmed je od malih nogu pokazivao talenat za muziku, a završio je školu za tehničara obrade drveta. Iako je muzika bila njengova prva ljubav, muzikom je počeo aktivno da se bavi 2015. godine.

Ahmed Orahovčić je pre učešća u Zvezdama granda već učestvovao u jednom muzičkom takmičenju gde je takođe stigao do finala, ali je rešio da okuša sreću i u Zvezdama granda gde je takođe došao do samog finala.

Ahmed Orahovčić je svoje pevanje usavršio zahvaljujući mentorki Mariji Šerifović koja je od njega napravila sjajnog pevača.

Njegov muzički uzor je Nikola Rokvić, a kada ima slobodno vreme najčešće trenira plivanje ili fudbal.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči fantastični Ahmed Orahovčić:

 

 

 

 

 

AHMED ORAHOVČIĆ NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju sva dešavanja kada je u pitanju doček Nove godine, a posebno gde ćete moći da je dočekate uz nastup sjanog Ahmeda Orahovčića, pratite novagod.com  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) za sva pitanja, kupovinu karata i rezervacije.

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi