Amna

(10)

 

Ukoliko pratite YouTube Trending listu ili domaću muzičku scenu, ime Amna sigurno vam je zapalo za oko. Autentično ime, autentičan stajling i neverovatan talenat učinili su da Amna postane veoma brzo zvezda koju su mnogi primetili. Iako veoma mlada, mnogi kažu da joj predstoji blistava muzička karijera.

 

AMNA BIOGRAFIJA

 

Amna, tačnije Amna Alajbegović je bosanskohercegovačka pevačica rođena 3. avgusta 2001. u Gracu, Austrija. Amna je detinjstvo provela u Bijeljini, nakon čega se sa 14 godina preselila u Beograd. Amna i dan, danas živi u Beogradu, gde je pohađala osnovnu muzičku školu "Stevan Stevanović Mokranjac", odsek klavir.

Amna je često učestvovala na različitim festivalima, ali javnosti je zapala za oko tek nakon učešća u takmičenju "Pinkove zvezdice" gde je stigla do samom polufinala. Nakon toga, Amna se prijavila i za takmičenje "IDJShow" i odmah je ušla u TOP 12 takmičara. Amna je pevala svoju autorsku pesmu "Lagana" koju je kasnije i objavila a koju možete poslušati u nastavku teksta.

Naravno, Amna je odnela pobedu u ovom takmičenju nakon čega je usledila zavidna karijera. Amna je snimila i duet sa popularnom Nikolijom, a pesma se zove "Aurora".

 

AMNA NOVA GODINA

 

Ukoliko želite da u Novu godinu uplovite u nekom od popularnih prestoničkih klubova, u društvu mlade zvezde u usponu Amne, informacije i mogućnost rezervacije karata vas čekaju na kudaveceras.rs.

 

AMNA PESME 

 

Sanjala sam (2020)

Trči, trči (2021) sa Medikom

Absent (2022)

Lagana (2022)

Aurora (2022) ft. Nikolija

 

 

U nastavku uživajte u pesmama popularne Amne koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim:

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli nekog DJ-a, pevača ili bend sa naše liste da vam ulepšaju privatnu proslavu svojim nastupom, možete kontaktirati 062/262/262 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi