Armin Dedić

(5)

 

Armin Dedić je bosanskohercegovački pevač koji se najveću popularnost stekao učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Nakon završetka takmičenja objavio je nekoliko pesama koje su postali hitovi.

 

ARMIN DEDIC BIOGRAFIJA 


Armin Dedic rođen je 13.10.1996. godine u Srebreniku, Bosna i Hercegovina. Još kao mali Armin je pokazivao veliku želju za muzikom, toliko da roditelji nisu mogli da ga odvoje od gitare. Kao mali nije pokazivao interes za muzičku školu, već umesto toga upisao je srednju školu za programera. Kako su godine prolazile njegova ljuba prema muzici je sve više rasla, iako je po struci programer, želeo je da peva i da pravi dobru atmosferu.

Nakon završene srednje škole trebao je da ide na prijemni za Mašinski fakultet u Tuzli, ali su se termini prijemnog ispita na fakultetu i audicije za Zvezde Granda poklopile na isti dan. Armin je izabrao da ode na audiciju za takmičenje, gde je prošao dalje. Dedić Armin smatra da mu je ovo najpametnija odluka u životu.

Nakon uspešne sezone u takmičenju zvezde Granda, gde je Armin dobio sjajne komentare žirija tokom takmičenja, objavio je nekoliko pesama od kojih su neki postali veliki hitovi.

U 5 krugu takmičenja bio je u duelu sa Urošem Živkovićem, a njihov nastup možete poslušati na linku ispod:

 

 

 

ARMIN DEDIC PESME 


Armin Dedic sarađivao je sa poznatim producentima, tekstopiscima, kompozitorima, a reč je o Banetu Opačiću, Saši Nikoliću, Dragan Brajović Braja, Sale Tropiko i mnogi drugi. Pesme koje su veoma slušane na YouTube možete poslušati na linku ispod:

 

 

 

ARMIN DEDIĆ NOVA GODINA 

Ukoliko ste ljubitelj vrele novogodišnje atmosfere i sjajnog provoda, sigurni smo da će Nova godina uz Armina Dedića prevazići sva vaša očekivanja. Pratite nas i prvi saznajte gde će ovaj mladi, talentovani pevač nastupiti za predstojeći doček Nove godine.

 

KONTAKT 


Ukoliko želite da vas mlada muzička zvezda ili popularni bend zabavljaju na vašoj proslavi možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pomogli.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi