Baja Mali Knindža

(1)

 

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, jedan je od najvećih muzičkih zvezda u našem regionu. Sigurno ste barem jednom čuli za ovog sjajnog pevača čija popularnost je poslednjih godina doživela pravi vrhunac. Njegove pesme su hitovi o ljubavi, alkoholu, kao i veličanje srbstva i naše istorije. Mnogi da znaju po ranijim pesmama u kojima neretko veliča osobe iz ratova devedesetih, kao i pojedince iz Drugog svetskog rata. 

 

BAJA MALI KNINDZA BIOGRAFIJA

 

Baja Mali Knindža rođen je 13. oktobra 1966. godine u Grubinu kod Livna. Tamo je završio osnovnu školu, a kasnije upisao srednju školu u Beogradu. Od 1981. godine Baja Mali Knindža živi u Beogradu pa sve do danas. Svoju popularnost Baja Mali Knindža stekao je devedesetih godina kada je pevao o srbstvu, a čak je i album snimio za Vojislava Šešelja tačnije, za njegovu stranku.

Pored pevačke karijere, Baja Mali Knindža piše i tekstove, a napisao je veliki broj tekstove za popularne narodne muzičare kao što su Bora Drljača, Rođa Raičević, Jovan Perišić, i mnogi drugi.

Što se tiče nastupa, Baja Mali Knindža često nastupa širom Srbije i dijaspore, a napravio je i nekoliko koncerata kod nas. Skoro je imao nastup na popularnom splavu Na vodi kafana gde je interesovanje bilo neverovatno veliko i kažu da je to bio pravi spektak.

Takođe, restoran Inter Hollywood Ledine ima tu čast za doček Nove godine 2023 ulepša upravo njegovim fantastičnim nastupom za koj ismo sigurni da će biti nezaboravan.

 

Ono što je sigurno, jeste da Baja Mali Knindža nikoga ne ostavlja ravnodušnim, zato u nastavku poslušajte kako zvuči ovaj popularni pevač:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi