Bajke za devojčice band

(0)

 

Bajke za devojčice band u poslednje vreme je vrlo popularan bend koji garantuje vrhunsku zabavu i dinamiku tokom cele vaše proslave. U pitanju je izuzetno kvalitetan bend sa velikim iskustvom i talentom za muziku, zato budite sigurni da će vaša proslava biti za pamćenje. 

Bajke za devojčice band postoji dugi niz godina i pravi su profesionalci koji tačno znaju šta je potrebno svakoj proslavi da bude magična i neodoljiva.

 

BAJKE ZA DEVOJCICE BAND BIOGRAFIJA

 

Bajke za devojčice band je bend koji definitivno postavlja standarde kada su svirke u pitanju ali i veliki broj proslava koje su uspešno proslavljene zahvaljujući njima. Bajke za devojčice bend čini ukupno 6 veoma talentovanih muzičara čiji je cilj da se isključivo dobro provedete.

Ono što ih čini posebnim, jeste činjenica da sviraju gotovoe sve vrste muzike, od MTV hitova, do rock-a, narodnih, izvornih, zabavnih, devedesetih, itd. Sve ono što pomislite, oni će pretočiti u realnost i otpevati na njihv dobro poznati način - uz puno energije. 

Bajke za devojčice band pored privatnih proslava svih tipova svira i u popularnim beogradskim lokalima kao što je Central pub, Rob Roy bar,  u restoranu Cantina de Frida, i mnogim drugim. Za nezaboravne trenutku i vrhunski muzički repertoar, odaberite Bajke za devojčice band!

 

BAJKE ZA DEVOJČICE BAND NOVA GODINA

 

Ukoliko želite originalan novogodišnji provod ispunjen sjajnim ritmom i najepšim pesama, doček Nove godine uz nastup Bajke za devojčice band savršen je izbor za vas. A gde će obožavaoci ovog odličnog benda moći da u njemu uživaju i do zore đuskaju, saznaćete na kudaveceras.rs.

 

 U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni bend Bajke za devojčice:

 

  

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača sa naše liste, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi