Baša Gvozdenovic

(0)

 

Za provod koji se pamti i proslave gde će atmosfera biti na samom vrhuncu, Baša Gvozdenović je pevač koji svaki put na nastupima priredi pravi muzički spektakl. Sigurno ste čuli za ovog talentovanog momka koji je za veoma kratko vreme postigao neverovatan muzički uspeh.

 

BASA GVOZDENOVIC BIOGRAFIJA

 

Basa Gvozdenovic je talentovani pevač iz Sremske Rače kod Sremske Mitrovice koji je javnosti postao poznat nakon brojnih nastupa u popularnim beogradskim lokalima gde je napravio neverovatnu atmosferu. Neki od takvih lokala jesu popularna kafana Bajka i splav Na vodi kafana.

Sada već uveliko poznat po sjajnoj energiji i glasu, Baša Gvozdenović veoma brzo je pokupio sipmatije publike zbog čega sve češće nastupa širom Srbije.

Budući da Bašu sada gotovo rednovno možemo čuti u Beogradu, ovaj talentovani pevač, koji besprekorno interpretira numere svojih kolega, uradio je cover za pesmu "Zaigraj" Dejana Matića koju možete poslušati u nastavku teksta. 

Imajući nu vidu da  je Bašina popularnost u porastu, Nova godina 2021  u klubu Ambar u Novom Sadu biće ulepšana njegovim specijalnim nastupom. 

A gde će se Baša naredne godine postarati za najlepšu novogodišnju atmosferu, saznaćete na Nova godina Beograd gde vas očekuju aktuelne informacije o najboljim žurkama za doček Nove godine u Srbiji.

Takođe, Baša Gvozdenović nastupa i na privatnim proslavama i iza sebe ima niz uspešnih nastupa na istim, zbog čega smo sigurni da nećete pogrešiti ukoliko odaberete da vam Baša Gvozdenović ulepša specijalan dan svojim pevanjem.

Klikom na link ovde možete pogledati Instagram profil Baše Gvozdenovića.

 

U nastavku poslušajte kako peva sjajni Baša Gvozdenović:

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da vam Baša Gvozdenović ulepša privatnu proslavu svojim nastupom, možete pozvati kontakt telefon 063/700-00-82.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi