Bit bend

(0)

 

Bit band je grupa koja poslednjih godina privlači pažnju publike zbog samog talenta i odličnih nastupa koje priređuju. Ovaj bend čini četiri mladića koji su neverovatni talenti kada je muzika u pitanju i muzikom se bave dugi niz godina. 

 

BIT BEND BIOGRAFIJA

 

Ono po čemu se izdvaja Bit bend jeste njihov repertoar koji je sačinjen od nekoliko vrsti muzike a to su strani pop, funk, RNB, house muzika i RnR. I te kako su poznati po jedinstvenom repertoaru i mešanju žanrova tako da je odličan provod zagarantovan.

Bit bend pored toga što često nastupa u beogradskim glubovima i širom Evrope, često nastupaju i na privatnim proslavama gde prave pravi spektakl svojim nastupom.

Moto Bit bend-a glasi: „ Vatrena svirka, vatrena i atmosfera“.

Kada je Beograd u pitanju, Bit bend je nastupao u Baraka Bašti, Baraka baru, u restoranu Temperament, u klubu Gotik, u restoranu Boutique 3 i mnogim drugim lokalima.

Ono što će vas posebno oduševiti kada je Bit bend u pitanju, jeste doček Nove godine uz njihov nastup. U pitanju je jedna od najluđih večeri gde će Bit bend maksimalno potruditi da vam ovo bude najbolja Nova godina do sada.

 

 

U nastavku poslušajte sjajne pesme popularnog Bit bend-a:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT 


Ukoliko ste zainteresovani da vaš svečani trenutak ulepša velika muzička zvezda ili neki bend iz naše ponude, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp poruke. 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi