Restorani
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restorani

Rezervacija Restorani

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 2-4, lokal 21, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 -02:00

Muzika

Pop

→ O RESTORANU TEMPERAMENT

Restoran  tradicionalne kuhinje Temperament otvoren je 21. decembra 2019. godine. Nalazi se u Beton hali, u samom srcu Beograda pored reke Save, sa pogledom na Novi Beograd, na Ušću Save i Dunava, odmah ispod Kalemegdana na adresi Karađorđeva 2-4. Dakle, na jednoj od trenutno najpopularnijih lokacija.

Misija ovog restorana je da prenese temperament ljubavi prema Beogradu, nacionalnoj hrani i muzici svim gostima, bez obzira odakle su stigli. Cilj je da svako od njih, u ambijentu koji opušta, pronađe svoj kutak mira i uživanja.

Restoran Temperament vam pruža magičan pogled na reku dok se Beograd budi, momente tišine dok pucketa drvo iz kamina, kada je zima, temperamente tonove i fenomenalnu živu muziku četvrtkom, petkom i subotom od 22 sata, pa do kasno u noć dok grad ne zaspi.

Ono što karakteriše restoran Temperament i izdvaja ga od ostalih prestoničkih objekata jeste specifičan ambijent i enterijer koji ostavlja bez daha. Uz prijatne braon tonove drveta i kamena savršeno se uklapaju viseće sijalice i ukrasne biljke koje vise sa plafona. Prirodno i opuštajuće!

Posetite Temperament i probajte jedinstvene tradicionalne specijalitete čuvenog kuvara Jovice Jovićevića. Na raspolaganju su vam raznovrsna hladna i topla predjela, sirevi, čorbe, potaži, salate. Tu su premium sušena mesa, kao i premium sirevi. Kada je elto, prijaće vam obrok salate, a posebno ona od hobotnice. Od glavnih jela preporučujemo slasnu teletinu ili jagnjetinu ispod sača ili roštilj pripreman na ćumuru. U Temperament restoranu možete uživati i u mnogobrojnim poslasticama, koje će savršeno zasladiti vaš obed, kao što su lešnik sufle, knedla čokolada lešnik ili baklava sa pistaćima. 

Degustirajte preko 100 etiketa najkvalitetnijih stranih vina iz Italije, Francuske, Makedonije, Argentine, kao i domaćih vina na času, probajte najraznovrsnije domaće rakije iz Kosjerića, Valjeva, Užica, sa Goča i druge i veliki asortiman koktela, a neki od njih su Bloody Marry, Negroni, Mojito, Long Island i naravno Temperament. 

 

→ MUZIKA:

Vrsta: Pop


Dinamika
: Živa muzika od četvrtka do subote.


Program
:

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za Temperament:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Temperament:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Temperament: 062/262-212

 

 

Slike Restorani

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restorani

NOVA GODINA BEOGRAD - Restorani - DOCEK NOVE 2020. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2020 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2020. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 6 =
(0) Komentara