Boris Stjepanovic

(0)

 

Boris Stjepanovic je jedan od najtalentovanijih pevača na našoj sceni koji poslednjih godina privlači pažnju svojim fantastičnim vokalom.

 

BORIS STJEPANOVIC BIOGRAFIJA

 

Boris Stjepanović svoju muzičku karijeru započeo je kako kaže, sasvim slučajno. Jednom prilikom sa društvom zapeval isu pesme, nakon čega su njega zamolili da ponovi pesmu ali uz muzičku pratnju i mikrofon. Nakon toga, usledilo je mnogo vežbanja i proba da bi danas bio tu gde jeste, skoro na samom vrhu.

Boris Stjepanović muzikom se sada bavi već nekoliko godina i jedan je od najtraženijih pevača kada je noćni život u Beogradu u pitanju.

Boris takođe ima i snimljenu prvu pesmu pod nazivom „Tražim te“ u produkciji IDJVideos. 

Borisa smo imali prilike da slušamo u najpopularnijim beogradskim lokalima poput splava Na vodi kafana , u kafani Ona moja itd. Ne sumnjamo da će se ovde zaustaviti, i očekujemo veliku karijeru ovog sjajnog pevača koji priređuje pravi spektakl na svojim nastupima.

Dobar glas daleko se čuje, a Nova godina približava, pa se brojni ljubitelji noćnog života I vrhunskog provoda već interesuju gde će fantastični Boris Stjepanović napraviti najbolju novogodišnju žurku u gradu.

Pratite Nova godina Beograd, saznajte prvi mesto nastupa ovog harizmatičnog i popularnog pevača i  obezbedete vaše mesto na vreme.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči talentovani Boris Stjepanović i uživajte u nejgovim pesmama:

 

 

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje, svadbu? Ako ste zainteresovani za neki od bendova iz naše ponude, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi