Desetka bend

(300)

 

Desetka bend je bend iz Beograda koji postoji od 2016. godine i iz godine u godinu postaje sve bolji i traženiji kada su privatne proslave u pitanju.

 

DESETKA BEND BIOGRAFIJA

 

Desetka bend, iako relativno noviji bend, izdvaja ih veoma bogato iskustvo kada je muzika upitanju. Nastupi u klubovima i kafanama, saradnje sa velikim muzičkim zvezdama na koncertima, rad u Narodnom orkestru RTS-a učinili su ovaj bend jednim od najpopularnijih na našoj teritoriji.

Njihovi nasutpi su veoma dinamični i specijlni, tokom cele večeri vlada sjajna energija i zaista umeju da prirede spektakl. Bend čine dve klavijature, gitara, bubanj, dva pevača i pevačica. Po potrebama, moguće je proširiti bend.

Što se repertoara tiče, veoma je raznovrstan i bogat, pevaju domaću i stranu muziku i spremni su da se potpuno prilagode željama i potrebama u skladu sa proslavom.

 

Desetka bend nastupa svuda po Srbiji ali i van granica Srbije. Što se Beograda tiče, imali ste priliku da ih slušate u kafani Jazbina, u Central Pabu, u restoranu Magaza, itd.

 

DESETKA BEND NOVA GODINA

Desetka bend svako novogodišnje veče učini zaista posebnim iskustvom koje se rado i dugo pamti.  Doček nove godine uz specijalan muzički odabir i spektakularnu atmosferu nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa se za doček gde oni nastupaju uvek traži mesto više.

Ukoliko vas zanima gde će se naredna Nova godina čekati uz Desetka bend, posetite naš sajt na kome, pored kompletnih informacija, možete izvršiti i rezervaciju mesta za željeni doček.

 

U nastavku možete poslušati kako nastupa sjajni Desetka bend uživo i njihovu sjajnu pesmu " Da li sreća postoji" :

 

 

 

 

 

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje ili svadbu? Ako ste zainteresovani zanekog izvođača iz ponude sa našeg sajta, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi