Kafana Jazbina
- Rezervacije: 062/262-212
(5)

Program Kafana Jazbina

Rezervacija Kafana Jazbina

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Kralja Aleksandra 89 (ulaz iz Luke Vukalovića), Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

160 osoba

Kafana Jazbina sa radom je počela 2008. godine i sve do danas stekla je reputaciju jedna od najboljih kafana u Beogradu. Kafana se nalazi na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 89, Beograd i radi sedam dana u nedelji od 22:30 do 02:30.

Enterijer kafane je urađen u kombinaciji cigle i drveta, baš u pravom kafanskom stilu. Kafana raspolaže sa prostorom za 160 osoba, koji će se osećati veoma komforno tokom cele noći. Sasvim dovoljno prostora za đuskanje do jutra, neobičan ambijent i uslužno i veoma ljubazno osoblje, biće dovoljan razlog da se ovde iznova vraćate u Jazbinu.

Svakog dana kafana Jazbina nudi vam izlazak drugačijeg plana, a tu su i redovne promocije pića. Na promocijama su, u zavisnosti od dana, razne vrste mističnih rakija, nezaobilazni Johnnie Walker, Smirnoff, a i drugo. Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da čak i kada nema promocija, Kafana Jazbina cene su prilagođene svima i adekvatne su za svačiji novčanik.

Svojim gostima kafana Jazbina pruža maksimalno uživanje u svim atrakcijama kafanskog života. Baš zbog toga Jazbina u Beogradu, jedna je od stanica koju na svom putu ka pokoravanju prestoničkog noćnog života, nikako ne smete izostaviti.

Svoje mesto možete rezervisati putem online portala kudaveceras.rs ili pozivom na broj telefona 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp poruke. Ne oklevajte, već rezervišite vaše mesto odmah!

Slike Kafana Jazbina

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking

Engleski jezik

Da

ADRESA Kafana Jazbina

Najčešća pitanja

Koja je cena dočeka u restoranu Imperium Hall?

Od 35€

Ko nastupa za doček Nove godine u restoranu Imperium Hall?

Za doček nastupaju Jelena Pavlović (Zvezde Granda) i Nikola Miletić (ex Miami bend)

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 9 =
(5) Komentara
Igor
Igor
Domacinska atmosvera.Super
04.11.2019.
Danijela
Danijela
Sve pohvale
04.11.2019.
Marija
Marija
Lud provod
04.11.2019.
Rade
Rade
Najbolja kafana u gradu lud probod.
04.11.2019.
Nikola
Nikola
NAJBOLJA KAFANA U GRADU!!!
29.10.2019.