Kafana Jazbina
- Rezervacije: 062-262-212
(8)

Program Kafana Jazbina

Rezervacija Kafana Jazbina

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Kralja Aleksandra 89 (ulaz iz Luke Vukalovića), Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

22:00h - 02:30h

Kapacitet

160 osoba

Kafana Jazbina sa radom je počela 2008. godine i sve do danas stekla je reputaciju jedna od najboljih kafana u Beogradu. Kafana se nalazi na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 89, Beograd i radi sedam dana u nedelji.

 

kafana jazbina beograd

 

KAFANA JAZBINA BEOGRAD


Enterijer kafana Jazbina Beograd je urađen u kombinaciji cigle i drveta, baš u pravom kafanskom stilu. Kafana raspolaže sa prostorom za 160 osoba, koji će se osećati veoma komforno tokom cele noći. Sasvim dovoljno prostora za đuskanje do jutra, neobičan ambijent i uslužno i veoma ljubazno osoblje, biće dovoljan razlog da se ovde iznova vraćate u Jazbinu.

Svakog dana kafana Jazbina nudi vam izlazak drugačijeg plana, a tu su i redovne promocije pića. Na promocijama su, u zavisnosti od dana, razne vrste mističnih rakija, nezaobilazni Johnnie Walker, Smirnoff, a i drugo. Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da čak i kada nema promocija, Kafana Jazbina cene su prilagođene svima i adekvatne su za svačiji novčanik.

Što se tiče muzike i izvođača, Kafana Jazbina pripremila je fantastične izvođače za sve ljubitelje pravog kafanskog provoda. Na repertoaru se nalaze samo najpopularniji hitovi pop i folk muzike, uz koje ćete đuskati do ranih jutarnjih časova.

 

jazbina kafana

 

JAZBINA KAFANA


Svojim gostima Jazbina kafana pruža maksimalno uživanje u svim atrakcijama kafanskog života. Baš zbog toga Jazbina u Beogradu, jedna je od stanica koju na svom putu ka pokoravanju prestoničkog noćnog života, nikako ne smete izostaviti. Što se tiče enterijera, Jazbina kafana je svoj enterijer uklopila u sjajnoj kombinaciji cigle i drveta, uz dodatno romantično osvetljenje koje daje posebnu čar za vreme žurke. 

Jazbina kafana je sinonim dobrog provoda, a svojim gostima pruža maksimalno uživanje u svim čarima kafanskog života. Upravo zbog toga Jazbina je jedna od kafana sa provodom koji se ne propušta, zato rezervišite vaše mesto na vreme.

 

kafana jazbina radno vreme

 

KAFANA JAZBINA RADNO VREME


Jazbina je jedna od kafana u Beogradu koja radi sedam dana u nedelji i svakim danom pruža neverovatan kafanski provod. Kafana Jazbina radno vreme je od 22:30 pa do 02:30. Fantastičan provod je zagarantovan uz sjajne izvođače koji su poznati po sjajnoj atmosferi.

 

KAFANA JAZBINA KONTAKT


Svoje mesto možete rezervisati putem online portala kudaveceras.rs ili pozivom na broj telefona 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp poruke. Ne oklevajte, već rezervišite vaše mesto odmah! Budite deo fantastične boemske atmosfere u atraktivnom ambijentu kafane Jazbina.

 

KAFANA JAZBINA ADRESA


Adresa na kojoj se nalazi kafana Jazbina je Bulevar Kralja Aleksandra 89, Beograd. Pošto je smeštena u centru grada, veoma je pristupačna za sve goste koji se odluče da noć provedu na nezaboravan način. 

 

Slike Kafana Jazbina

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking

Engleski jezik

Da
ADRESA Kafana Jazbina

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(8) Komentara
Mike Rooney
Mike Rooney
Awesome blog. I have read and thought about what you said. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work!Bullet Train Tangerine Blue Suit
03.11.2022.
Ogi
Ogi
Mesto najboljeg provoda!
22.09.2021.
Nikola
Nikola
Jedna od najboljih kafana u gradu sa sjajnim provodom. Cista petica za kafana Jazbina Beograd
19.06.2020.
Igor
Igor
Domacinska atmosvera.Super
04.11.2019.
Danijela
Danijela
Sve pohvale
04.11.2019.
Marija
Marija
Lud provod
04.11.2019.
Rade
Rade
Najbolja kafana u gradu lud probod.
04.11.2019.
Nikola
Nikola
NAJBOLJA KAFANA U GRADU!!!
29.10.2019.