Kafana Bulevar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Kafana Bulevar

Rezervacija Kafana Bulevar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ugao Bulevar kralja Aleksandra i Đuke Dinić

Vidi na mapi

Radno vreme

21h - 02h

Muzika

Pop / Folk / Narodna

Kapacitet

120 sedećih mesta

Kafana Bulevar je popularno mesto u gradu koje odiše prelepim ambijentom i sigurno je mesto za dobar provod. Nalazi se u centru Beograda, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 115 (na samo 700m od Vukovog spomenika, nedaleko od Djeram pijace).

Ono što krasi ovu kafanu je prijatan ambijent u kome se osećate kao kod kuće, odličan provod uz najbolju živu muziku, vrhunske muzičare i DJ-eve, opuštena atmosfera i ljubazno osoblje.

 

KAFANA BULEVAR BEOGRAD

 

Mi vam garantujemo da će vam kafana Bulevar Beograd pružiti nezaboravne noći. Očekuje vas uvek nasmejano i profesionalno osoblje, odlična ponuda pića, ali pre svega uvek kvalitetna muzika. Ako ste ljubitelj pop, folk i narodne muzike, uz najbolje gradske izvođače, naša vrata su otvorena za vas svake srede, petka i subote od 21h pa do 02h.

 

 

Kafana Bulevar je od prvog dana svoga rada pokupila je sve sipmatije Beograđana i obezbedila neodoljiv kafanski provod u srcu srpske prestonice.

Ono što je sigurno jeste da ćete kod nas svakog puta uživati u sjajnom provodu i jedinstvenoj atmosferi po kojoj se kafana Bulevar pamti.

Ako želite da parkirate auto na raspolaganju vam je gradski parking, kao i parking 'Vukov spomenik' koji se nalazi nedaleko.

 

KAFANA BULEVAR PROSLAVE

 

 

Kafana Bulevar organizuje i sve vrste proslava do 120 osoba, uz vaš ili naš ketering, po najpovoljnijim cenama.

Bilo da slavite rođendan, rođenje deteta ili proslavu vaše firme, kafana Bulevar je tu da vam izađe u susret za sve prilike.

  

KAFANA BULEVAR ADRESA

 

Kao što smo pomenuli na početku, kafana Bulevar nalazi se na adresi Đuke Dinić 2 ( ugao Bulevar kralja Aleksandra 115 i Đuke Dinić), Beograd.

 

KAFANA BULEVAR KONTAKT

 

Ukoliko želite da doživite večeri u kafani Bulevar, rezervišite vaše mesto na broj 062/ 262-212. 

Slike Kafana Bulevar

Dodatne informacije

Parking

Ne

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafana Bulevar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Ivana
Ivana
Kafana koja ima dušu!
22.12.2021.