Kafana Bulevar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Kafana Bulevar

Rezervacija Kafana Bulevar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Kralja Aleksandra 115

Vidi na mapi

Radno vreme

22h - 03h

Muzika

Pop / Folk

Kapacitet

150

Kafana Bulevar je novo mesto u gradu koje odiše prelepim ambijentom i sigurno je mesto za dobar provod. Nalazi se u srcu Bulevara Kralja Aleksandra pod brojem 115 (nedaleko od Djeram pijace).

Ono što krasi ovu kafanu je ambijent koji u sebi nosi modernu notu uz udobne separee ,pa sve do detalja koji će vas neće ostaviti ravnodušnim i podsetiti na boemske večeri.

 

KAFANA BULEVAR BEOGRAD

 

Mi vam garantujemo da će vam kafana Bulevar Beograd pružiti nezaboravne noći. Očekuje vas uvek ljubazno i profesionalno osoblje, ali pre svega uvek kvalitetna muzika. Ako ste ljubitelj pop/folk muzike uz najbolje gradske pevače naša vrata su otvorena za vas svakog petka i subote od 22h pa do 03h.

Iako relativno nova, kafana Bulevar pokupila je sve sipmatije beograđana i obezbedila neodoljiv kafanski provod u srcu glavne prestonice.

Ono što je sigurno, jeste da ćete svakog vikenda uživati u sjajnom provodu i atmosferi po čemu mnogi pamte kafanu Bulevar.

 

Ako želite da parkirate auto na raspolaganju vam je gradski parking, kao i parking "Vukov Spomenik" koji se nalazi nedaleko. Bilo da slavite rodjendan, rodjenje deteta ili ipak proslavu vaše firme, kafana Bulevar je tu da vam izadje u susret za sve prilike.

 

 

KAFANA BULEVAR ADRESA

 

Kao što smo pomenuli na početku, kafana Bulevar nalazi se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 115, Beograd.

 

KAFANA BULEVAR KONTAKT

 

Ukoliko želite da doživite večeri u kafani Bulevar, rezervišite vaše mesto na broj 062 864 13 99.

 

Slike Kafana Bulevar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Kafana Bulevar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Ivana
Ivana
Kafana koja ima dušu!
22.12.2021.