DJ Malina

(0)

 

DJ Malina je jedna od popularnijh srpskih DJ-eva koji se na muzičkoj sceni nalazi već dugi niz godina. Muzičar sa velikim iskustvom i dan, danas je jedan od najtraženijih i jedan od onih koji i te kako ume da napravi odličnu atmosferu svojim setovima.

 

DJ MALINA BIOGRAFIJA

 

Dj Malina je rođen u Beogradu i od malena je znao da će se baviti muzikom. Iza sebe ima niz uspešnih nastupa u Srbiji, ali i van granica nje. DJ Malina nastupao je sa velikim imenima sa domaće muzičke scene, a neki od njih su DJ Marko Nastić, DJ Peppe, i mnogi drugi.

Što se tiče njegovih nastupa, imali smo priliku da uživamo u njegovom setu na splavu Lasta, na splavu Zappa Barka, u disko baru Mladost, itd.

 

DJ MALINA NOVA GODINA

 

U kom klubu će za doček biti jedna od najjačih žurki u gradu uz DJ Malinu, možete saznati na portalu Nova godina Beograd. Pratite nas i obezbedite vaše karte na vreme. 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača, bend ili DJ-a za vašu privatnu proslavu, možete nas kontaktirati putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi