DJ Marchez

(1)

Dj MARCHEZ BIOGRAFIJA

Marko Damnjanović, poznatiji kao Dj Marchez, jedan je od popularnih Dj-eva naše scene koji na jedinstven način vrti najveće hitove 2000-ih po čemu je dobro poznat kako u Beogradu tako i širom cele Srbije i Evrope. Vrlo je jedinstven na sceni zbog svojih sjajnih setova iz 2000-ih godina koje nas odmah vraćaju u prošlo vreme kada je muzika moramo priznati bila vlo zanimljiva.

Dj Marchez često pušta muziku u najvećim beogradskim klubovima i kafanama, a neki od njih su kafana Tarapana , splav Tag , the Bank , Freestyler , Shake n Shake , kao i na festivalima poput Fortress Music Festival u Smederevu.

Da li će Dj Marchez za predstojeći doček Nove godine nastupiti u Beogradu ili nekom evropskom gradu, možete saznati ukoliko pratite portal Nova godina Beograd, na kome vas očekuju najpotpunije informacije o svim novogodišnjim aktuelnostima u Srbiji i regionu.

 

Na linku ispod možete poslušati jedan od njegovih dobro poznatih mixeva: 

KONTAKT:

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ, bend ili pevača i pevačicu na nekoj vašoj privatnoj žurci, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp)

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Your musical works are great. I really appreciate that.
30.05.2023. by getting over it