Splav Shake n Shake
- Rezervacije: 062/262-212
(25)

Program Splav Shake n Shake

Rezervacija Splav Shake n Shake

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće bb, Novi Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00h - 05:00h

Muzika

Pop / Rock / Disco / R'n'B

Kapacitet

800 osoba

RADNO VREME:
 
Svaki dan od 10h - 01h
kada radi sa programom tada do 0h4
 
LOKACIJA:
 
Splav Shake 'n' Shake se nalazi na reci Savi, Savski kej BB
 
 
O SPLAVU SHAKE 'N' SHAKE:
 
Splav SHAKE SHAKE je osnovan 2014. godine. Ovaj letnji splav je kapaciteta od
oko 400 gostiju, koji radi od Maja do Septembra i koji se ističe po:
 
        - Izuzetnom provodu
        - Vrhunskoj atmosferi
        - Veliki broj stranaca
 
 
MUZIKA:
 
Vrsta: Strana muzika.
 
Dinamika: DJ 
 
Program: Petak - Can't Stop: House - Dj Nikola Pesut & Dj Milos Starcevic
 
               Subota - Pure Pleasure: House - Dj Marcco Oxiduality & Dj Dave Floyd
 
               Ponedeljak - All day chill & lounge
 
               Utorak - RestArt (from 17h): Deep House - Spectrum of Urban Culture                                        Performances
 
               Sreda - Shake D Wednesday: RnB - Dj Architect
 
               Četvrtak - Shake the Nineties:'90s - Dj Playa & Dj Cholack
 
               Nedelja - Matine:The Festival Starts Here (from 18h): Deep/Funk/House/RnB - Dj Dooshan & friends
 
Dress code je obavezan.
 
 
REZERVACIJE I USLOVI:

VRSTE I USLOVI REZERVACIJA:

Vrsta rezervacije

Broj

Uslov

Kapacitet

Šank

 

Nema uslova

 

Barski sto

 

Nema uslova

 

Visoko sedenje

 

1 flaša pića

 

Separe mali

 

2 flaše pića

6 - 8 ljudi

Separe veliki

 

3 flaše pića

6 - 8 ljudi

 
 
Kontakt za rezervacije :
062-262-212 (sms, viber, whatsup - Ok)
 
Elektronske rezervacije :
Da, preko sajta www.kudaveceras.rs
 
Dolazak za rezervacije :
Do 23.30h (uz dogovor moguće i do 0.00h) gde se gosti javljaju glavnoj bukerki
ili hostesama na pultu koji se nalazi posle punkta obezbeđenja a pre ulaska
u sam lokal. Ljubazna hostesa će vas odvesti do vašeg mesta.
 
Red ispred lokala :
Moguć, ali nije oubičajeno zbog brzog protokola.
 
VIP ulazak :
Da, bez doplate ili davanja napojnice samo uz prethodnu najavu na
telefon za rezervacije.
 
Dolazak javnih ličnosti :
Da. Mogućnost posebnih protokola.
 
 
DODATNE INFORMACIJE
 
Parking :
Da, veliki javni parking.
 
Plaćanje kreditnim karticama :
Da. Visa i Master card.
 
Engleski jezik :
Konobari i šankeri govore engleski jezik
 
Slična mesta :
Splav Ninety four,Hotmess,Terassa, Freestyler,Lasta
 

Splav Shake ’n’ Shake je kao stvoren za hedeoniste. Od opuštene atmosfere preko dana za Vaš omiljen koktel ili noć kada stvarno želite stvari da malo razdrmate – opet uz neki Vaš omiljeni koktel.

Na samom ušću Beograda, na novobeogradskog strani, nalazi se splav Shake ’n’ Shake, mesto dobrog provoda sa prelepim pogledom na Kalemegdan.

Ovde ćete zadovoljiti sve muzičke kriterijume ukoliko ste za pop, rock, house i r’n’b zvuk. Ne postoji dan u nedelji kada nećete imati razlog da dođete baš na splav Shake ’n’ Shake.

Rezervišite Vaše mesto na 062/262-212

 

SHAKE N SHAKE MAPA PROSTORA

shake n shake mapa

Ako pitate iksusnog beogradskog klabera gde da izađete ovaj vikend , sigurni smo da će odgovor sa ushićenjem biti „Moraš da osetiš provod na splavu Shake `n` Shake!“. Kada to čujete, i kada to poslušate, shvatićete zašto je baš Beograd sinonim za pravo noćno ludilo, ne samo na Balkanu, već i na ozbiljnoj poziciji kada pričamo o Evropi.

Shake `n` Shake nije nešto o čemu se može previše, pričati, prepričavati i opisivati. Njegov nesvakidašnji eneterijer koji odvodi u daleke svetske, egzotične predele i na iste te predele donosi najbolje žurke, nešto je što se mora osetiti kao deo načina života. Mnogi pojedinci sa beogradskih ulica, postali su vezani za splav Shake `n` Shake, a njihov nezaobilazan deo dana jeste makar jedna kratka kafa u njegovom dnevnom ambijentu. Da , to je ono što ovo mesto čini kompletnim. Nespojivi spoj različitih energija podeljenih na noćnu i dnevnu varijantu najpoznatijeg beogradskog splava ono je što privlači i najređe klabere da makar jednom osete kontrast ova dva ambijenta. Preko dana, najintelektualniji prizori mogu se videti na Ušću Save i Dunava, od poslovnih sastanaka u opuštenoj atmosferi, preko lepih devojaka udubljenih u debele knjige, do vesele ekipe koja pije jutarnju kafu. Noću, Shake `n` Shake budi strast. Noću je Shake `n` Shake definicija vatrenog izlaska koji budi najdublje instikte i prirodu čoveka pušta da oseti najsmelije prohteve svoje mašte. Splav je opremljen prelepim ležaljkama, prostranim šankom, a neretko i prelepim devojkama na njemu, krovom od trske i sveobuhvatno atmosferom koja podseća na najuzbudljiviji plažni bar, na nekoj udaljenoj, opuštenoj, letnjoj lokaciji.

Shake `n` Shake svoju brzinu pokazuje noću, dok je danju pravo mesto za odmor, beg od hitre beogradske realnosti i obaveza koje ispunjavaju svakog uspešnog Beograđanina. Opuštena atmosfera, prisutna je i pod najvrelijim podnevnim suncem, i pod najtamnijim okriljem noći, samo što je simbol prve varijante prijatan dnevni žamor, a druge neobjašnjivi bitovi najboljih DJ-eva koji pokreću i dušu i telo.

Ime ovog bara, kluba, splava ili kako vam je draže da ga zovete, govori samo za sebe. „Shake“ je reč koju čujemo svuda, od pesama, preko filmova, do često korišćenih fraza u svakodnevnom govoru. „Shake a leg“ samo od sebe govori „Pokreni se!“ pa nije ni čudo da je upravo to ono što svako uradi čim zakorači na ovaj splav. „Shake off!“ – Reši se! Češće ćete ovu frazu koristiti da objasnite kako ste se rešili problema i stresa kada ste došli da popijete piće u ovom beogradskom klubu nego što ćete čuti od prlelepe, nasmejen devojke u ćošku kojoj ste upravo prišli na istom. Opuštenost i otvorenost, ono je što krasi ovu lokaciju, te nije ni čudo da je splav pun radoznalih ljudi koji su došli da istraže više od sebe i dozvole sebi makar jednu noć nedeljno da ostave sve sumnje i strepnje kod kuće.

Kapacitet kluba je 800 ljudi, te ćete možda baš ovde naći svoju srodnu dušu, ili možda dozvoliti sebi da makar na kratko do pomislite. Zabava, sreća, smeh i rasterećivanje samo su neke od tih prijatnih, lelujavih reči koje samom svojom zvučnošću opisuju baš ono što će vam se desiti kada odete u provod na splav Shake `n` Shake. Splavovi na Ušću definitivno su razlog što turisti iznova i iznova posećuju Beograd. A Shake `n` Shake verovatno najveći razlog od svih.

Osoblje ovog splava opušteno je kao i sami njegovi posetioci, te se nemojte začuditi ako zateknete sebe da već sledeći dan dođete da popijete kafu baš sa barmenom od sinoć! Jer pored izuzetne profesionalnosti koja vam bode oči dok prebacuje pun Shaker iz ruke u ruku, njega krasi duh, sreća i zadovoljstvo što je deo doživljaja koji splav Shake pruža. Širok asortiman svih vrsta pića, od regularnih i poznatih, do premium luksuznih varijanti, upotpunjuje dokaz da se mašta može pustiti u različitim aspektima ovakvog odabira provoda. Kombinacije istih donnose najlepše koktele u rukama najlepših devojaka koje su samo još jedan od razloga večite prepunjenosti kapaciteta Shake `n` Shake-a.

Ovo je idealan izbor ukoliko želite da iznenadite nekog gosta naše prestonice i pokažete mu srž beogradskog provoda. On neće ostati ravnodušan, a sigurni smo i da će reč „gost“ preći u daleko domaćiju verijantu.

Fotografija je mnogo, te ćemo vas pustiti da ispoštujete onu poznatu frazu „Slika govori više od hiljadu reči“ i pokušate da približite sebi šta vas čeka u provodu u ovom popularnom klubu. I možda, baš večeras, vi odlučite da se nađete na tim slikama i nekom sledećem pomognete da krene istim tim stopama.

Klabing je u Beogradu sinonim za način života, i bez obzira na tegobe koje donosi užurbana svakodnevnica prestonice, svako nalazi u sebi volju da se istom pridruži i zaigra uz najurbanije hitove letnjih mix-eva. NaShake `n` Shake-u najčešće ćete čuti zvukove RNB-a, Disca, Hip-Hop-a i EDM-a, a neretko će i fantastični beogradski bendovi upotpuniti doživljaj na ovom splavu za svaku priliku.

U dnevnoj varijanti, kada ste došli da se odmorite možda baš od sinoć, čekaju vas udobne mreže sa jastucima iznad reke gde ćete doživeti ekstazu svog uživanja i dopustiti da Shake `n` Shake postane bitan deo vašeg života.

Pridružite se uvek nasmejanoj, stalnoj ekipi i više nikada nećete pomisliti da stres nema rešenje. Jer rešenje ja baš tu, blizu preko reke, između vrhunskog ozvučenja, osoblja koje se brine za svaku vašu želju i pogled na Kalemegdan koji se sija iznad ušća dve prelepe reke, dajući utisak da ste pronašli idealno mesto za vas.

Slike Splav Shake n Shake

Video Splav Shake n Shake

Dodatne informacije

Parking

DA

Plaćanje kreditnom karticom

DA

Engleski jezik

DA

Pušenje

DA

ADRESA Splav Shake n Shake

NOVA GODINA BEOGRAD - Splav Shake n Shake - DOCEK NOVE 2020. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2020 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062-262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2020. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 5 =
(25) Komentara
Mickey
Mickey
This is my third time here and I must say: party is even better and better!
10.08.2018.
Nadia
Nadia
Worst night out ever. Bad music, not “foreigners friendly” and extremely unprofessional staff
12.07.2018.
bogdan
bogdan
Odlicni domacini, usluga perfektna
07.05.2018.
shake it
shake it
Jedno od najboljih mesta u gradu za opustanje i sjajan provod
07.05.2018.
zoki
zoki
Uzivanje na reci koje traje tokom celog dana :)
07.05.2018.
mici
mici
Druzimo se i ove godine, tj ovog leta! :)
07.05.2018.
shnsh
shnsh
Uvek odlicna atmosfera, nepogresivo dobar izbor!
07.05.2018.
uuna
uuna
Sjajno mesto za opustanje, ekstra muzika!
07.05.2018.
shake
shake
Prava je uzivancija uvaliti se u mreze i ispijati pice na ovako lepom mestu :)
07.05.2018.
jana
jana
Najlepsi splav, s jos lepsim pogledom na grad!
07.05.2018.
kiki
kiki
Obozavam ovo splav, podjednako dobar uzitak i tokom dana i uvece!
07.05.2018.
Marija
Marija
Pocelo je! Shake-ovacemo zajedno celog leta :)
07.05.2018.
shake
shake
Top provod na otvaranju!
07.05.2018.
Urke
Urke
Ne mogu da docekam letnju sezonu jedva cekam da se druzimo ponovo
11.04.2018.
Splav shake and shake
Splav shake and shake
Odlicno mesto. Jedva cekam otvaranje sezone za ovaj letnji splav sa pogledom na Kalemegdan.
03.04.2018.
Splav Shake and Shake
Splav Shake and Shake
Splav Shake and Shake je najpopularniji splav u Beogradu. Kultno mesto. Shake and Shake it, baby.
29.08.2017.
Splav shake and shake
Splav shake and shake
Shake and shake splav je super mesto za izlazak. Sjajne hostese i animatori i odlicna muzika. Splav shake and shake je mozda najbolji splav u Beogradu sa pogledom na prelepu nocu osvetljenu Kalemegdansku tvrdjavu. Lounge bar preko dana je mesto za mlade ali i prave hedoniste. Posebno dobar vibe pravi dobra energija zaposlenih i vlasnika koja se oseca od vec od samog ulaska na splav shake and shake.
24.08.2017.
Bojana M
Bojana M
Moje omiljeno mesto za izlazak. Vrhunski provod, kombinovan sa vrhunskim ljudima!
20.06.2017.
Pavle
Pavle
bruka dobar splav!
11.06.2017.
bum shake shake the room
bum shake shake the room
dobra muzika dobro osoblje jedan od boljih beogradskih splavova
28.05.2017.
Shake for party!
Shake for party!
One of the best party I have been. Belgrade is lucky!
22.05.2017.
Ratko
Ratko
Splav Shake and Shake se nalazi na Uscu Save u Dunav, sa novobeogradske strane. Pravi letnji splav sa extra mizickom ponudom i mrezama za kuliranje iznad vode.
16.05.2017.
Splav shake
Splav shake
Splav Shake je In mesto u grad i poznat je kreativnim zabavama do jutra. Splav Shake ima najlepsi pogled na Kalemegdan tvrdjavu
15.05.2017.
Srki Beograd
Srki Beograd
Splav Shake n Shake je mesto sa odlicnom kreativnom energijom. I meka za najbolju zabavu u Beogradu. Splav Shake je za naj pohvalu.
08.05.2017.
Shake it
Shake it
Svaka cast na kreativnom programu i interesantnoj letnjoj sezoni!
20.11.2016.