Splav Shake n Shake
- Rezervacije: 062-262-212
(42)

Program Splav Shake n Shake

Rezervacija Splav Shake n Shake

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće bb, Novi Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Pop / Rock / Disco / R'n'B

Kapacitet

800 osoba

O SPLAVU SHAKE 'N' SHAKE

Na samom ušću Beograda, na novobeogradskoj strani, nalazi se splav Shake ' n' Shake, mesto dobrog provoda sa prelepim pogledom na Kalemegdan.

Splav Shake ' n' Shake otvorio je svoja vrata gostima 2014. godine. Ovaj letnji splav je kapaciteta oko 800 osoba. Radi od maja do septembra i ističe se po odličnom provodu i velikom broju stranaca koji ga rado posećuju.

SPLAV SHAKE 'N' SHAKE BEOGRAD

Volite more, plažu, koktele, zalaske sunca i dobru atmosferu? Splav Shake n Shake može da vam ponudi sve to i još mnogo više. Ne morate da prelazite hiljade kilometara da biste osetili ovu morsku energiju, jer je leto na reci jednako dobar izbor. Moderni splav Shake and Shake koncipiran je baš kao pravi tropski bar. Sa ležaljkama za sunčanje i krovom od trske odvešće vas na putovanje do egzotičnih predela, a maštoviti kokteli i šejkovi učiniće da osetite čari egzotike u svakom gutljaju. Ovaj splav u stilu plažnog bara spreman je da ugosti do 800 gostiju svake večeri, među kojima su uvek prelepe devojke i nasmejani i raspoloženi momci. Splav Shake n Shake smešten je na ušću dveju reka, a okolni pejzaži doslovno ostavljaju sve posetioce bez daha.

Shake `n` Shake nije nešto o čemu se može pričati, prepričavati i opisivati, već ga treba posetiti i lično doživeti.

Njegov nesvakidašnji eneterijer koji Vas odvodi u daleke svetske, egzotične predele i na njih donosi najbolje žurke, nešto je što se mora iskusiti i osetiti.

Splav Shake ' n' Shake je kao stvoren za hedeoniste. Od opuštene atmosfere preko dana do noćnog provoda kada stvarno želite i da malo stvari razdrmate. Ono što ovaj najpoznatiji beogradski splav čini kompletnim i posebnim je nespojivi spoj različitih energija, podeljen na noćnu i dnevnu varijantu, i to je ono što privlači i najprobirljivije klabere, da makar jednom, osete kontrast ova dva ambijenta.

Shake `n` Shake svoju brzinu pokazuje noću, dok je danju pravo mesto za odmor, beg od užurbane beogradske realnosti i obaveza. Opuštena atmosfera, prisutna je i pod najvrelijim podnevnim suncem, i pod najtamnijim okriljem noći, samo što je simbol prve varijante prijatan dnevni žamor, a druge neobjašnjivi bitovi najboljih DJ-eva koji pokreću i dušu i telo.

Preko dana , najintelektualniji prizori mogu se videti na ovom mestu, na Ušću Save i Dunava, od poslovnih sastanaka u opuštenoj atmosferi, preko lepih devojaka udubljenih u knjige, do vesele ekipe koja pije jutarnju kafu. Mnogi pojedinci sa beogradskih ulica, postali su vezani za [b]splav Shake `n` Shake[/b], a njihov nezaobilazan dnevni ritual jeste makar jedna kratka kafa u njegovom dnevnom ambijentu.

U dnevnoj varijanti, kada ste došli da se odmorite, možda baš od sinoć, čekaju vas udobne mreže sa jastucima iznad reke gde ćete doživeti ekstazu svog uživanja i dopustiti da Shake `n` Shake postane bitan deo vašeg života.

Noću, Shake `n` Shake budi strast. Noću je Shake `n` Shake definicija vatrenog izlaska koji budi najdublje instikte i prirodu čoveka, mami da ostvarite najsmelije prohteve svoje mašte

Nakon što noć prekrije grad, splav Shake n Shake pretvara se u pravu fabriku dobrog provoda. Zabava je tematska, te vas na četvrtkom očekuje muzika devedesetih, petak je rezervisan za RnB, dok subotom možete da đuskate u ritmu haus hitova. Uz ledene koktele i vrele ritmove, zabava i dobar provod na splavu Shake n Shake su vam zagarantovani. Potrudite se da ne propustite jedinstvenu atmosferu koja može da se oseti jedino na neponovljivom splavu Shake and Shake.

Ime ovog bara, kluba, splava ili kako vam je draže da ga zovete, govori samo za sebe. „Shake“ je reč koju čujemo svuda, od pesama, preko filmova, do često korišćenih fraza u svakodnevnom govoru. „Shake a leg“ samo od sebe govori „Pokreni se! “ pa nije ni čudo da je upravo to ono što svako uradi čim zakorači na ovaj splav. „Shake off! “ - Reši se! Češće ćete ovu frazu koristiti da objasnite kako ste se rešili problema i stresa kada ste došli da popijete piće u ovom beogradskom klubu nego što ćete čuti od prlelepe, nasmejane devojke u ćošku kojoj ste upravo prišli na istom. Opuštenost i otvorenost, ono je što krasi ovu lokaciju.

Osoblje ovog splava opušteno je kao i sami njegovi posetioci, te se nemojte začuditi ako zateknete sebe da već sledeći dan dođete da popijete kafu baš sa barmenom od sinoć, jer pored izuzetne profesionalnost,i koja vam upada u oči dok prebacuje pun Shaker iz ruke u ruku, njega krasi duh, sreća i zadovoljstvo što je deo doživljaja koji splav Shake pruža.

Širok asortiman svih vrsta pića , od regularnih i poznatih, do premium luksuznih varijanti još jedna je odlika i preporuka ovog splava,

Ovo je idealan izbor ukoliko želite da iznenadite nekog gosta naše prestonice i pokažete mu srž beogradskog provoda. On neće ostati ravnodušan, a vrlo brzo i više domaći nego gost.

Klabing je u Beogradu sinonim za način života, i bez obzira na tegobe koje donosi užurbana svakodnevnica prestonice, svako nalazi u sebi volju da se istom pridruži i zaigra uz najurbanije hitove letnjih mix-eva. Na Shake `n` Shake-u najčešće ćete čuti zvukove RNB-a, Disca, Hip-Hop-a i EDM-a, a neretko će i fantastični beogradski bendovi upotpuniti doživljaj na ovom splavu za svaku priliku.

Pridružite se uvek nasmejanoj, stalnoj ekipi i više nikada nećete pomisliti da stres nema rešenje .

GOSTI:

Urbani, atraktivni pripadnici različitih gebneracija

Dress code je obavezan.

MUZIKA:

Vrsta : Strana muzika: pop, rock, house i r’n’b


CENE PI Ć A SHAKE 'N' SHAKE

Vrsta pića

Tip

Cena

Flaša žestokog premium pića

 

od 17,250 dinara

Flaša žestokog pića

 

od 9.900 dinara

Šampanjac

 

Od 16.000 dinara

Flaša vina

 

od 2.500 do 12.000 dinara

Vino, male flašice

 

od 450 dinara

Pivo

 

od 380 do 500 dinara

Žestoka pića na čašu

 

od 390 dinara

Kokteli

 

od 550 dinara

Šejkeri

 

od 1.200 do 1.500 dinara

Šotovi

 

od 450 dinara

Energetsko piće

 

od 450 dinara

Sokovi

 

od 250 dinara

Voda

 

220 i 280 dinara

* Napomene :

Cene su okvirne i podložne promenama. Postavljene su samo kao orjentir, kako bi korisnici sajta Kuda večeras mogli da planiraju potrošnju.

Uvid u sve cene pića - cenovnik splava SHAKE 'N' SHAKE može videti:

- klikom na prethodni link,

- klikom na ikonicu "Splav Kartel cenovnik" u side baru prezentacije(sa vaše leve strane).

ZAŠTO BAŠ SHAKE 'N' SHAKE?

- Savršena lokacija

- Nesvakidašnji prelep enterijer

- Udobne ležaljke, fenomenalan pogled, prostrani šank

- Opuštena dnevna i luda, pokretačka, noćna energija

- Profesionalno i nasmejano osoblje

- Urbana, nasmejana, atraktivna ekipa stalnih gostiju

VRSTE REZERVACIJA

Vrsta rezervacije

Broj

Uslov

Kapacitet

Šank

 

Nema uslova

 

Barski sto

 

Nema uslova

 

Visoko sedenje

 

1 flaša pića

 

Separe mali

 

2 flaše pića

6 - 8 ljudi

Separe veliki

 

3 flaše pića

6 - 8 ljudi

* Napomene :

Uslovi rezervacija na splavu su podložni promenama.

MAPA REZERVACIJA

mapa shake n shake

DOLAZAK ZA REZERVACIJE

Do 23.30h (uz dogovor moguće i do 00.00h) gde se gosti javljaju glavnoj bukerki ili hostesama na pultu koji se nalazi posle punkta obezbeđenja a pre ulaska u sam lokal. Ljubazna hostesa će vas odvesti do vašeg mesta.

KONTAKT SPLAV SHAKE 'N' SHAKE

Kontakt za rezervacije :

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)


Elektronske rezervacije
:

Da, rezervacije se mogu izvršiti direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs

Red ispred lokala:

Moguć, ali nije uobičajeno zbog brzog protokola.


VIP ulazak
:

Da, bez doplate ili davanja napojnice samo uz prethodnu najavu na telefon za rezervacije.

LOKACIJA SPLAVA SHAKE 'N' SHAKE

Tačnu lokaciju možete pogledati na ilustrovanoj mapi ispod.

lokacija shake n shake

Ovaj izuzetno lep i originalan splav, nalazi se na Ušću, kod muzeja Savremene Umetnosti, i 18. je po redu splav nizvodno od Brankovog mosta. Pre njega se nalazi splav Vizantija a posle njega splav Leonardo.


DODATNE INFORMACIJE

Parking :

Da, veliki javni parking


Plaćanje kreditnim karticama :

Da. Visa i Master card

Engleski jezik :

Konobari i šankeri govore engleski jezik

Preporuka safety driver:

Gradski vozači jer su najpovoljniji (066 400 001).

Preporuka taksi:

PINK TAXI jer ih ima najviše i u proseku se najmanje čekaju (19803).

Kako pozvati taksi kliknite na link. Svi načini na jednom mestu (sms, viber, aplikacija, telefonom, itd.)


Slična mesta :

- Splav Hot Mess ,

- Splav Freestyler,

- Splav Lasta

- Klub The Bank

SHAKE 'N' SHAKE INSTAGRAM

Veliki broj promotivnih materijala možete videti na instagramu i to:

@kuda.veceras i @kudaveceras

Oficijelni profil je @bgshake

Rezervacije i informacije za SHAKE 'N' SHAKE: 062/262-212

Slike Splav Shake n Shake

Video Splav Shake n Shake

Dodatne informacije

Parking

DA

Plaćanje kreditnom karticom

DA

Engleski jezik

DA

Pušenje

DA
ADRESA Splav Shake n Shake

Najčešća pitanja

Splav Shake n Shake Beograd

Volite more, plažu, koktele, zalaske sunca i dobru atmosferu? Splav Shake n Shake može da vam ponudi sve to i još mnogo više. Ne morate da prelazite hiljade kilometara da biste osetili ovu morsku energiju, jer je leto na reci jednako dobar izbor. Moderni splav Shake and Shake koncipiran je baš kao pravi tropski bar. Sa ležaljkama za sunčanje i krovom od trske odvešće vas na putovanje do egzotičnih predela, a maštoviti kokteli i šejkovi učiniće da osetite čari egzotike u svakom gutljaju. Ovaj splav u stilu plažnog bara spreman je da ugosti do 800 gostiju svake večeri, među kojima su uvek prelepe devojke i nasmejani i raspoloženi momci. Splav Shake n Shake smešten je na ušću dveju reka, a okolni pejzaži doslovno ostavljaju sve posetioce bez daha.

Dnevni Shake n Shake

Shake n Shake nije rezervisan samo za noćne avanture, već su njegova vrata otvorena za posetioce i tokom dana. Ukoliko tražite maštovito mesto na kom biste se sakrili od letnje žege, uvek imajte u vidu splav Shake and Shake. Ovde možete uživati sa prijateljima na popodnevnoj kafi ili šarolikim koktelima, ali i u ukusnim zalogajima skrojenim po meri svakog ljubitelja hrane. Nestvarno lep pogled na reku i susednu obalu garantuje da će vaše druženje na Shake n Shake splavu biti još prijatnije i vredno pamćenja.

Splav Shake n Shake za nezaboravan provod

Nakon što noć prekrije grad, splav Shake n Shake pretvara se u pravu fabriku dobrog provoda. Zabava je tematska, te vas na četvrtkom očekuje muzika devedesetih, petak je rezervisan za RnB, dok subotom možete da đuskate u ritmu haus hitova. Uz ledene koktele i vrele ritmove, zabava i dobar provod na splavu Shake n Shake su vam zagarantovani. Potrudite se da ne propustite jedinstvenu atmosferu koja može da se oseti jedino na neponovljivom splavu Shake and Shake.

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(42) Komentara
docek beograd
docek beograd
splav gde je odlican provod, jedva cekam docek nove godine na ovom slavu
15.11.2019.
Shake and shake splav
Shake and shake splav
Najbolji provod ove godine. Usce grmi!
08.08.2019.
Šejk
Šejk
Ne mogu da verujemo koliko su dobre dnevne varijante. Preporuka! AKo ti je dan loš stavi ga u Šejker i dobro ga prošejkuj.
20.06.2019.
Splav Shake
Splav Shake
Ukratko, plaza i nocni klub na reci! Splav o kome ceo grad prica.
20.06.2019.
SPLAV SHAKE AND SHAKE
SPLAV SHAKE AND SHAKE
SHAKE IT BABY! Do jaja dbevne žurke. I noće. Najbolji splav u BEogradu. IDEMO! SHAKE IT!
11.06.2019.
Stanko
Stanko
Ok je ekipa!
22.05.2019.
Darko
Darko
Atmosfera je ludilo. Konobari ljubazni. Muzika top!
22.05.2019.
Sanja saky
Sanja saky
Ne propustam ni jedno vece! Zivim za ovaj splav!
22.05.2019.
Rajko
Rajko
Ljudiiii pa samo top ribe su na Splavu Shake! Najjaci splav u Beogradu!
22.05.2019.
Nensy
Nensy
Splav Shake je no1.. idemooooo
22.05.2019.
Dajana
Dajana
Atmosfera gori! Brutalna muzika, a i momci hihihi
22.05.2019.
Aleksandra
Aleksandra
Savrsen provod!
22.05.2019.
Branko
Branko
Vrsta muzike, ambijent, dosledni svom stilu!
22.05.2019.
Nikola
Nikola
Super ste, dobra žurka i vrh kokteli!
22.05.2019.
Bojan
Bojan
Prelep pogled, atmosfera, ljudi. Uzivanje!
22.05.2019.
Brajan
Brajan
Odlična muzika, ubedljivo najbolji kokteli !
22.05.2019.
Splav Shake and Shake
Splav Shake and Shake
Splav Shake i dnevna zurka je poneda. Idemooo!!!
20.05.2019.
Mickey
Mickey
This is my third time here and I must say: party is even better and better!
10.08.2018.
Nadia
Nadia
Worst night out ever. Bad music, not “foreigners friendly” and extremely unprofessional staff
12.07.2018.
bogdan
bogdan
Odlicni domacini, usluga perfektna
07.05.2018.
shake it
shake it
Jedno od najboljih mesta u gradu za opustanje i sjajan provod
07.05.2018.
zoki
zoki
Uzivanje na reci koje traje tokom celog dana :)
07.05.2018.
mici
mici
Druzimo se i ove godine, tj ovog leta! :)
07.05.2018.
shnsh
shnsh
Uvek odlicna atmosfera, nepogresivo dobar izbor!
07.05.2018.
uuna
uuna
Sjajno mesto za opustanje, ekstra muzika!
07.05.2018.
shake
shake
Prava je uzivancija uvaliti se u mreze i ispijati pice na ovako lepom mestu :)
07.05.2018.
jana
jana
Najlepsi splav, s jos lepsim pogledom na grad!
07.05.2018.
kiki
kiki
Obozavam ovo splav, podjednako dobar uzitak i tokom dana i uvece!
07.05.2018.
Marija
Marija
Pocelo je! Shake-ovacemo zajedno celog leta :)
07.05.2018.
shake
shake
Top provod na otvaranju!
07.05.2018.
Urke
Urke
Ne mogu da docekam letnju sezonu jedva cekam da se druzimo ponovo
11.04.2018.
Splav shake and shake
Splav shake and shake
Odlicno mesto. Jedva cekam otvaranje sezone za ovaj letnji splav sa pogledom na Kalemegdan.
03.04.2018.
Splav Shake and Shake
Splav Shake and Shake
Splav Shake and Shake je najpopularniji splav u Beogradu. Kultno mesto. Shake and Shake it, baby.
29.08.2017.
Splav shake and shake
Splav shake and shake
Shake and shake splav je super mesto za izlazak. Sjajne hostese i animatori i odlicna muzika. Splav shake and shake je mozda najbolji splav u Beogradu sa pogledom na prelepu nocu osvetljenu Kalemegdansku tvrdjavu. Lounge bar preko dana je mesto za mlade ali i prave hedoniste. Posebno dobar vibe pravi dobra energija zaposlenih i vlasnika koja se oseca od vec od samog ulaska na splav shake and shake.
24.08.2017.
Bojana M
Bojana M
Moje omiljeno mesto za izlazak. Vrhunski provod, kombinovan sa vrhunskim ljudima!
20.06.2017.
Pavle
Pavle
bruka dobar splav!
11.06.2017.
bum shake shake the room
bum shake shake the room
dobra muzika dobro osoblje jedan od boljih beogradskih splavova
28.05.2017.
Shake for party!
Shake for party!
One of the best party I have been. Belgrade is lucky!
22.05.2017.
Ratko
Ratko
Splav Shake and Shake se nalazi na Uscu Save u Dunav, sa novobeogradske strane. Pravi letnji splav sa extra mizickom ponudom i mrezama za kuliranje iznad vode.
16.05.2017.
Splav shake
Splav shake
Splav Shake je In mesto u grad i poznat je kreativnim zabavama do jutra. Splav Shake ima najlepsi pogled na Kalemegdan tvrdjavu
15.05.2017.
Srki Beograd
Srki Beograd
Splav Shake n Shake je mesto sa odlicnom kreativnom energijom. I meka za najbolju zabavu u Beogradu. Splav Shake je za naj pohvalu.
08.05.2017.
Shake it
Shake it
Svaka cast na kreativnom programu i interesantnoj letnjoj sezoni!
20.11.2016.