DJ Tessa Sheila

(0)

 

Tessa Sheila je meleskinja rodjena u Beogradu 13.6.1998. godine, poreklom sa Šri Lanke po ocu, a iz Srbije po majci. Početak njenog muzičkog iskustva i obrazovanja bazira se na klasičnoj i jazz muzici kao kvalitetne muzičke podloge jos od detinjstva.

Pohadjala je osnovnu muzičku školu Josif Marinković odsek violina i pevala u dečijem horu RTSa na festivalima kao sto su Jazz festival, Over Joy Gospel festival, koncert Carmina Burana, sa orkestrom pod upravom dirigenta Bojana Sudjića kao član hora je nastupla sa Arsenom Dedićem, Minjom Subotom, Dejanom Cukićem, Lenom Kovačević, Borom Čorbom itd… Tako da joj nastup pred publikom i profesionalizam veoma dobro poznat od malena.

 

DJ TESSA SHEILA

 

U adolescenciji i odrastanju, Tessa Sheila inspiraciju da počne da se bavi DJingom najviše pronalazi u modernoj elektronskoj EDM i tecnohouse muzici koja je odvlači u svet popularnih festivala kao što je Tommorowland, Sziget, Coachella, kao i poznatih DJeva kao sto su David Guetta , Avicii, Martin Garixx, Julian Jordan, Marshmello, Alesso, Tiesto, Calvin Harris, Sebastian Ingrosso, Alison Wonderland, Carl Cox, Hot since 82, Fisher, itd.

U svojim nastupima se poziva na različite žanrove u kojima najvise dominiraju zvuci house, techhouse, funky disco, funky soul, dancepop, sinthpop, new wave altrock indierock pa čak i jazz žanr kao jedan od njenih velikih ljubavi. Ono sto je najvise izdvaja od ostalih DJeva je njena energija koju prenosi na publiku i sposobnost da napravi i mnogo više od dobre atmosfere.

DJ karijeru započinje u Srbiji i prvi put nastupa sa popularnim reperom Surrealom i DJ Nebom na letnjem festivalu Big Summer Break 2019. godine u Požarevcu i počinje sa nastupima u Beogradu u Menzoteci, Cunami House privatnim žurkama, Villa Belgrade party projektima, nastupa u Ellington’s Jazz clubu , Silk Walley festivalu, Replay klubu i Gold klubu u Požarevcu, Silver Lake Beach Baru na Srebrnom Jezeru, Time Square clubu na Zlataru. Saradnju ostvaruje sa mladom Project X ekipom iz Niša i nastupa u villi Cuba 13 za leto 2020. godine.


Putuje u inostranstvo i nastupa u Bosni i Hercegovini u Lacoste klubu, Ski klubu Centrala na Jahorini. Sa GO2 travelling agencijom bila ja Rezident DJ za Novu 2020. godinu na skijalištu Bansko u Bugarskoj u klubovima Bounce, Oxigen i Flesh clubu koji je jedan od najlepsih i najvecih VIP klubova na Balkanu.


Leto 2021. radi puštajući u Turskoj na letovalištu Kušadasi na brodskim žurkama i klubovima kao sto su Ex Club, Harem kao i prelepim Beach Barovima na Egejskom moru kao što su Miricle Beach Bar, Jade Beach Bar, Sunrise Beach Bar, Cappelo Beach Bar, Okuz Beach Club.Gostovala je u emisiji Špic na Red Tvu sa DJ Dadom Selektom, reperom Djusom, DJ Munjom i pravila Techno house mixeve za Projekat Tecno Love, Project X i Radio in Brcko.

Trenutno radi na njenoj tematskoj žurci Let’s Groove Disco Inferno u Berlin Monroe Craft Roomu i Flag and Sparrow klubu. Sheila’s house of Groove je novi projekat koji Sheila započinje iz želje da spoji house funky disco zvuke. Njene mixeve mozete poslušati na soundcloud-u, a nove nastupe i one sa pocetka karijere pogledati na instagram stranici.

  

DJ TESSA SHEILA NOVA GODINA

 

Za novu 2021. godinu je nastupala u Rezidenciji Kneza Pavla na najvećoj kućnoj žurci u gradu.

Ukoliko vas interesuju aktuelna zbivanja kada je u pitanju Nova godina, kao i gde će DJ TESSA SHEILA vrteti najbolje setove za naredni doček Nove godine, posetite kudaveceras.rs  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) za sva pitanja, kupovinu karata i rezervacije.

 

U nastavku teksta nalaze se linkovi koje možete kliknuti i poslušati neke od sjajnih setova popularne Dj Tessa Sheila:

 

https://soundcloud.com/tesa-kosanovi/new-year-2021-mix

https://soundcloud.com/tesa-kosanovi/lets-mix-it-dj-tessa-shela-letsmixittakmicenje

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog DJ-a ili pevača sa naše liste, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi