Flag & Sparrow gastro pub
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Flag & Sparrow gastro pub

Rezervacija Flag & Sparrow gastro pub

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Zetska 1, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

16:00 - 00:00

Muzika

House, Tech house

Za sve one koji uživaju u kvalitetnom pivu, još kvalitetnijoj klopi i opuštenoj atmosferi svake večeri, Flag & Sparrow gastro pub je mesto koje ćete zavoleti već nakon prve posete. U pitanju je autentično mesto koje je doprinelo da Beograd dobije još jedno prijatno mesto za svaku priliku. Uputite se ka Flag & Sparrow pabu i uplovite u pravu čaroliju ukusa koja će vas zasigurno oboriti sa nogu.

 

 

FLAG & SPARROW GASTRO PUB BEOGRAD

 

Flag & Sparrow gastro pub Beograd priuštiće vam i više od običnog uživanja uz vrhunska zanatska piva i klopu koja se ovde priprema sa puno ljubavi i pažnje. Sam ambijent gastro paba Flag & Sparrow je veoma prijatan i moderno opremljen, ali sa tipičnim izgledom paba gde je svaka poseta nezaboravna i opuštajuća. 

Ono što je interesantno, jeste da vas gotovo svake večeri tokom cele nedelje očekuje muzičko veče gde nastupaju bendovi i DJ-evi koji će dodatno začiniti provod u Flag & Sparrow gastro pabu. 

Sve je osmišljeno u cilju potpunog uživanja i dobre zabave, zato je ovo mesto pravi odabir za druženje, klopu i uživanje sa ekipom u muzici koja garantuje pravi užitak.

 

 

FLAG & SPARROW GASTRO PUB ADRESA

 

Sada već dobro poznati Flag&Sparrow gastro pub nalazi se na na sjajnoj lokaciji, u samom centru zbivanja, na adresi Zetska 1, Beograd.

 

FLAG & SPARROW GASTRO PUB KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite jedinstveni i autentični Flag & Sparrow gastro pub, rezervaciju možete izvršiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Flag & Sparrow gastro pub

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Flag & Sparrow gastro pub

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Dragana
Dragana
Novo i zanimljivo mesto!
10.03.2022.