Balaševic Garden
- Rezervacije: 062-262-212
(3)

Program Balaševic Garden

Rezervacija Balaševic Garden

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Miška Kranjca 17a, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Balašević Garden deo je fenomenalnog restorana Balašević u sklopu istoimenog hotela. Zanimljivost ove lokacije leži u tome što je upravo Balašević garden proglašen za najlepšu baštu Beograda koja mami uzdahe na prvi pogled.

 

balasevic garden

 

BALASEVIC GARDEN BEOGRAD

Balaševic Garden idealno je mesto za posetiti u Beogradu jer pruža savršenu kombinaciju lepote i kvaliteta, kako enterijera tako i kulinarskih specijaliteta. Ovo mesto idealno je za obrok sa vašim najmilijim društvom ali i koktele koji se odlično uklapaju u žive svirke koje se dešavaju vikendom. A za one koji vole vina, Balasevic Garden može da se pohvali kao mesto koje raspolaže zavidnom kolekcijom vina iz celog sveta.

 

Ljubitelji lepe fotografije imaju priliku da naprave istu, baš po svom ukusu jer Balasevic Garden ima toliko lepih elemenata koje retko gde možete videti. Neki od njih su: fontana koja se uliva u potok na sredini bašte ali i most na kojem možete da napravite selfi za pamćenje. Dodir Japana, naše kulture i smirujući zvuci su lepota ove bašte koju će te poželeti da posetite opet.

Ogroman parking od 120 mesta u sklopu ovog divnog lokala, je razlog više da ga posetite jer znate da ovde uvek možete naći mesto za vaš automobil ali i sigurno mesto jer menadžment lokala vodi računa o sigurnosti svojih gostiju i njihove imovine.

 

balasevic garden

 

BALASEVIC GARDEN ADRESA

 

Balasevic garden se nalazi na adresi Miška Kranjca 17a u mirnijem delu Beograda, na samo 7 kilometara od centra u neposrednoj blizini Košutnjaka.

 

 

BALASEVIC GARDEN KONTAKT

 

Vaše mesto možete rezervisati pozivom na 062 262 212. Napominjemo da su rezervacije besplatne ali obavezne.

 

Slike Balaševic Garden

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Balaševic Garden

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Aimee
Aimee
The touch of Japan, our culture and soothing sounds are the beauty of this garden that will make you want to visit again. drywall repair near me
20.10.2022.
Aimee
Aimee
The touch of Japan, our culture and soothing sounds are the beauty of this garden that will make you want to visit again.
20.10.2022.
milan trkulja
milan trkulja
najlepsa basta u Beogradu :)
09.09.2020.