Dep bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Dep bar

Rezervacija Dep bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Lička 3, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

21:00 - 01:00

Muzika

Muzika uživo

Pa prijatne i opuštajuće trenutke, posetite sjani Dep bar, mesto koje se nalazi u samom centru zbivanja i pružiće vam jedinstveno iskustvo. Uživajte u jednom od najlepših barova u Beogradu gde je uslug na visokom nivou. 

 

DEP BAR BEOGRAD

Dep bar Beograd

 

Dep bar Beograd je mesto uživanja u jutarnjoj kafici, popodnevnom druženju ili večernjem izlasku gde će svaki trenutak biti ispunjen pozitivnom energijom. Doživite jedinstveno iskustvo u samom centru grada i ispunite vaš dan u prijatnom ambijentu koji poseduje Dep bar. 

Dep bar prostire se na dva nivoa gde ćete imati svoj kutak za uživanje i opuštene razgovore sa prijateljima. Elegantan i luksuzno opremljen, Dep bar u potpunosti će ispuniti sva vaša očekivanja. Tokom večeri možete očekivati i uživo svirke koje će vam obezbediti fenomenalan izlazak jer nastupaju različiti popularni bendovi koji će se potruditi da učine vaše veče idealnim.

U ponudi je bogata ponuda različitih pića, kako alkoholnih, tako i bezalkoholnih, a naša topla preporuka su kokteli čiji ukus će vas oboriti sa nogu. Doživite magiju koju pruža popularni Dep bar i uživajte u ponudi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

 

DEP BAR ADRESA

 

Sjajni Dep bar nalazi se na adresi Karađorđeva 75, kod Ekonomskog fakulteta u Beogradu. 

 

DEP BAR KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite Dep bar i potrebna vam je rezervacija, možete je izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

DEP BAR MAPA SEDENJA

 

 

 

 

Slike Dep bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

i


ADRESA Dep bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Iva
Iva
Prelep bar sa opuštenom atmosferom!
27.09.2021.