Dep bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Dep bar

Rezervacija Dep bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Lička 3, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

21:00 - 01:00

Muzika

Muzika uživo

Pa prijatne i opuštajuće trenutke, posetite sjani Dep bar, mesto koje se nalazi u samom centru zbivanja i pružiće vam jedinstveno iskustvo. Uživajte u jednom od najlepših barova u Beogradu gde je uslug na visokom nivou. 

 

DEP BAR BEOGRAD

Dep bar Beograd

 

Dep bar Beograd je mesto uživanja u jutarnjoj kafici, popodnevnom druženju ili večernjem izlasku gde će svaki trenutak biti ispunjen pozitivnom energijom. Doživite jedinstveno iskustvo u samom centru grada i ispunite vaš dan u prijatnom ambijentu koji poseduje Dep bar. 

Dep bar prostire se na dva nivoa gde ćete imati svoj kutak za uživanje i opuštene razgovore sa prijateljima. Elegantan i luksuzno opremljen, Dep bar u potpunosti će ispuniti sva vaša očekivanja. Tokom večeri možete očekivati i uživo svirke koje će vam obezbediti fenomenalan izlazak jer nastupaju različiti popularni bendovi koji će se potruditi da učine vaše veče idealnim.

U ponudi je bogata ponuda različitih pića, kako alkoholnih, tako i bezalkoholnih, a naša topla preporuka su kokteli čiji ukus će vas oboriti sa nogu. Doživite magiju koju pruža popularni Dep bar i uživajte u ponudi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

 

DEP BAR ADRESA

 

Sjajni Dep bar nalazi se na adresi Karađorđeva 75, kod Ekonomskog fakulteta u Beogradu. 

 

DEP BAR KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite Dep bar i potrebna vam je rezervacija, možete je izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

DEP BAR MAPA SEDENJA

 

 

 

 

Slike Dep bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Dep bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Iva
Iva
Prelep bar sa opuštenom atmosferom!
27.09.2021.