Filip Pecovski

(0)

 

Filip Pecovski jedan je od najpopularnijih takmičera muzičkog takmičenja Zvezde granda gde je pored žirija, oduševio svojim izgledom i sve dame u studiju ali i van njega.

 

FILIP PECOVSKI BIOGRAFIJA

 

Filip Pecovski rođen je 1998. godine u Skoplju, a na takmičenje Zvezde granda prijavio se kako bi pokazao širem aditorijumu svoj talenat za pevanje. Filip Pecovski bio je učesnik takmičenja 2019. godine i svojom pojavom i talentom odušebio je i žiri i publiku.

Njegov mentor bila je Jelena Karleuša koja mu je pomogla da se istakne i pokaže svoj maksimum.

Filip Pecovski je inače fitnes instruktor, ali je ljubav prema muzici definitivno presudila. Oni koji su ga slušali kažu da mu predstoji blistava muzička karijera i veliki uspeh u budućnosti.

Filip Pecovski ima i svoju pesmu "Crni Lamborgini" koja broji preko 2 miliona pregleda , kao i "Hola mami" koja je takođe postigla veliki uspeh i možete ih čuti u nastavku teksta.

 

FILIP PECOVSKI NOVA GODINA

 

Ukoliko vas zanima da li će se i gde Nova godina čekati uz nastup atraktivnog i šarmantnog mladog muzičara, izuzetnog talenta, Filipa Pecovskog, posetite naš sajt na kome, pored aktuelnih informacija, možete izvršiti i rezervaciju mesta za željeni doček Nove godine.

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi