Jelena Karleuša

(119)

JELENA KARLEUŠA BIOGRAFIJA

Jelena Karleuša rođena je 17. avgusta 1978. godine u Beogradu. Poznata po svom stavu i bez dlake na jeziku, nema sumnje da nikoga ne ostavlja ravnodušnim, svoje prve nastupe imala je jođ u vrtiću i već tada je znala čime će da se bavi. Volela je da bude glavna u svemu što joj je i dan danas glavna karakterna crta. Nakon osnovne škole upisala je zemunsku gimnaziju, a pored toga pohađala je muzičku školu i bila član hora.


jk


JELENA KARLEUŠA KARIJERA


Od instrumenata svira flautu. Na početku je pevala prateće vokale i snimala reklame na radiju imitirajući glasove pozntih ličnosti. Prateće vokale pevala je sa Cecom koja je tada bila najveća zvezda. 1995. godine snimila je svoj prvi album pod nazivom „Ogledalce“. Nakon toga izdala je još 9 albuma koji su prolazili sve bolje i bolje. 2008. godine udala se za populatnog fudbalera Duška Tošića i rodila mu dve divne devojčice.

2013. održala je koncert na Ušću pod nazivom „Viva La Diva“ koji su mnogi nazvali debaklom i kružile su priče da je bilo svega 10.000 ljudi, ali svi koji su bili znaju kakav je ovo spektakl bio i koliko je ljudi bilo zapravo. Jelena ima mnogo hitova iza sebe kao što su „Ko ovu dramu režira“, „Slatka mala“, „Tihi ubica“, „Veštice vile“, „Insomnija“, „Krimi rad“ i mnogi drugi.

 

Jelena Karleuša često nastupa širom Evrope, takođe sa zadovoljstvom nastupa u klubovima u Beogradu a neki od njih su Kasina, Port, River i mnogi drugi. 

 


JELENA KARLEUŠA NOVA GODINA


Godinama unazad Jelena Karleuša oduševljava mnogobrojne fanove širom sveta svojom harizmom, velikim hitovima, provokativnošću, spektakularnim scenskim nastupima i neverovatnom energijom koju poseduje. Zbog svega toga, ona je jedan od najtraženijih izvođača i kada je doček Nove godine u pitanju.

U dosadašnjoj izuzetno uspešnoj karijeri, Jelena je, kao prava muzička diva, priredila veliki broj nezaboravnih novogodišnjih performansa, od kojih ćemo pomenuti samo neke:

  • doček 2023. godine, hotel Hyatt
  • doček 2022. godine, plato ispred Narodne Skupštine Beograd, zajedno sa Marijom Šerifović i Sarom Jo, nakon čega je dobro prodrmala goste kluba Kasina
  • doček 2020. godine, hotel Hyatt Regency
  • doček 2019. godine, nastupila je na dva popularna mesta u Beogradu – najpre u hotelu Metropol, nakon čega se preselila u klub Kasina

Ukoliko ste zainteresovani da u predstojeću Novu godinu i vi uđete u društvu ove velike zvezde i kraljice scenskog performansa na svetskom nivou, informišite se o mestu novogodišnjeg nastupa Jelene karleuše na portalu kudaveceras.rs  i rezervišite svoje mesto na vreme.

 

U linku ispod možete poslušati nekoliko njenih sjajnih pesama:

 

 


KONTAKT


Ukoliko tražite bend ili pevača za vašu proslavu, možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pružili dodatne informacije. 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi