Jelena Karleuša

(1)

JELENA KARLEUŠA BIOGRAFIJA

Jelena Karleuša rođena je 17. avgusta 1978. godine u Beogradu. Poznata po svom stavu i bez dlake na jeziku, nema sumnje da nikoga ne ostavlja ravnodušnim, svoje prve nastupe imala je jođ u vrtiću i već tada je znala čime će da se bavi. Volela je da bude glavna u svemu što joj je i dan danas glavna karakterna crta. Nakon osnovne škole upisala je zemunsku gimnaziju, a pored toga pohađala je muzičku školu i bila član hora.


jk


JELENA KARLEUŠA KARIJERA


Od instrumenata svira flautu. Na početku je pevala prateće vokale i snimala reklame na radiju imitirajući glasove pozntih ličnosti. Prateće vokale pevala je sa Cecom koja je tada bila najveća zvezda. 1995. godine snimila je svoj prvi album pod nazivom „Ogledalce“. Nakon toga izdala je još 9 albuma koji su prolazili sve bolje i bolje. 2008. godine udala se za populatnog fudbalera Duška Tošića i rodila mu dve divne devojčice.

2013. održala je koncert na Ušću pod nazivom „Viva La Diva“ koji su mnogi nazvali debaklom i kružile su priče da je bilo svega 10.000 ljudi, ali svi koji su bili znaju kakav je ovo spektakl bio i koliko je ljudi bilo zapravo. Jelena ima mnogo hitova iza sebe kao što su „Ko ovu dramu režira“, „Slatka mala“, „Tihi ubica“, „Veštice vile“, „Insomnija“, „Krimi rad“ i mnogi drugi.

 

Jelena Karleuša često nastupa širom Evrope, takođe sa zadovoljstvom nastupa u klubovima u Beogradu a neki od njih su Kasina, Port, River i mnogi drugi. Za Doček Nove godine nastupala je u hotelu Hyatt gde je priredila neverovatan nastup i specijalnu atmosferu.

U linku ispod možete poslušati nekoliko njenih sjajnih pesama:

 

 


KONTAKT


Ukoliko tražite bend ili pevača za vašu proslavu, možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pružili dodatne informacije. 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara

Iva

Diva je stvarno diva! Obožavam je!
16.03.2020. by Iva