Hotel Hyatt
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Milentija Popovića 5, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

400

Hotel Hyatt je prestižni hotel u Beogradu koji će sa zadovoljstvom organizovati vašu proslavu. Odaberite najluksuznije mesto gde će vaša proslava izgledati glamurozno i nesvakidašnje. Svaka proslava zaslužuje provod koji se pamti, a u hotelu Hyatt je to zagarantovano.

 

HOTEL HYATT PROSLAVE

 

U hotel Hyatt svaka proslave su jedinstvene i magične. Sam ambijent pružiće vam pravu dozu elegancije i dizajniran je po poslednjim standardima kako bi u potpunosti doperineo lepoti vašeg specijalnog dana. 

Kapacitet restorana je do 400 mesta, što čini hotel Hyatt pogodnim za sve vrste proslava. Hotel poseduje sve što vam je potrebno za proslavu, od vrhunske rasvete do kvalitetnog ozvučenja, a dekoraciju bend možete sami odabrati ili sve prepustiti stručnom timu koji će sve organizovati umesto vas.

Hotel Hyatt iza sebe ima niz uspešno organizovanih proslava koje su protekle u znaku dobrog raspoloženja i sjajne energije. Hotel Haytt poseduje svoj parking za vozila vaših gostiju tako da je svako vozilo sigurno tokom proslave.

Ako želite da se kvalitetno provedete sa vašim najdražima i uživate u luksuzu i komforu, hotel Hyatt biće vaš pravi odabir za proslavu iz bajke.

Hotel Hyatt Nova godina je specijalna prilika da doživite nezaboravno novogodišnje veče, zbog čega je ovo jedan od najtraženijih dočeka u Beogradu.

 

 

HOTEL HYATT PROSLAVE ADRESA

 

Luksuzni hotel Hyatt nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, u pitanju je adresa Milentija Popovića 5, Beograd.

 

HOTEL HYATT PROSLAVE KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš poseban dan u hotelu Hyatt, za sve informacije pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Hotel Hyatt

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Hotel Hyatt

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara