Illusion bend

(0)

 

Illusion bend je jedan od najpopularnijih i najtraženijih bendova iz Srbije koji svak isvoj nastup pretvara u pravi spektakl. Ono što ih čini jedinstvenim u moru bendova, jeste autentičnost i dinamičnost nastupa gde god da nastupaju. Ako želite vrhunski provod za vašu privatnu proslavu, onda je Illusin bend vaš pravi odabir.

 

ILLUSION BEND BIOGRAFIJA

 

Illusion bend kako i sami za sebe kažu, ovo je bend koji muziku pretvara u pravu iluziju, posebno kada je reč o obradama pesama po čemu su odavno poznati. Illusion bend postoji već nekoliko godina a za veoma kratko vreme osvojili su srca publike i postali jedan do najtraženijih bendova, kako u Srbiji, tako i van granica nje. 

Njihov muzički repertoar je izuzetno bogat i obiluje hitovima pop, rock i folk muzike koja je neizostavan deo svake proslave. 

Do sada su nastupali u najpopularnijim beogradskim lokalima, a neki od njih su Baraka bašta, restoran Nacionalna klasa, u klubu Up n Down, u kafani Ona moja, i mnogi drugi.

 

ILLUSION BEND NOVA GODINA       

 

Ono što mnogi kažu da se ne propušta, jeste Nova godina uz Illusion bend gde vas očekuje pravi novogodišnji spektakl.

Ukoliko vas interesuju aktuelne ponude kada je u pitanju doček Nove godine, kao i gde Illusion bend nastupa u najluđoj noći, posetite kudaveceras.rs  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp). Za sva pitanja, rezervacije mesta i kupovinu karata, stojimo vam na raspolaganju.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Illusion bend:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača za vašu privatnu proslavu, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi