Inspiracija bend

(0)

 

INSPIRACIJA BEND BIOGRAFIJA

 

Inspiracija bend je popularni bend iz Novog Sada koji postoji već nekoliko godina I sa sigurnošću možemo reći da su jedan od najboljih bendova u Srbiji. Bend čini 5 muzičara, u pitanju su gitarista, bass gitarista, akustični bubnjar, klavijaturista i pevač, a po potrebi može se ukombinovati i ženski vokal.

Što se muzike tiče, repertoar je raznovrstan i kako kažu, sviraju sve što može goste učiniti veselim. Do sada su otišli korak više i snimili duet sa Milenom Ćeranić, Dejanom Matićem, itd.

Cilj im je da njihov nastup bude uvek dinamičan i da je atmosfera dobra. To im svakako polazi za rukom, a o tome govori činjenica koliko su zapravo traženi od strane pubklike.INSPIRACIJA BEND NASTUPI

Nastupaju na privatnim proslavama, a često ih možete čuti u raznim klubovima, kafanama i splavovima širom Srbije. Do sada su nastupali na splavu River, klubu Kasina, u Gradskoj kafani itd.

Oni koji su imali prilike da ih slušaju uživo, kažu da je Nova godina sa njima istinski spektakl, kao i da je to jedan od najvećih favorita kada je u pitanju doček Nove godine kojem su prisustvovali. 

 

U nastavku poslušajte velike duete koje su otpevali sa Dejanom Matićem i Milenom Ćeranić :

 

 

 

 

KONTAKT

Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje ili svadbu? Ako ste zainteresovani zanekog izvođača iz ponude sa našeg sajta, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber)

 

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara