Milena Ćeranić

(0)

MILENA ĆERANIĆ BIOGRAFIJA

Milena Ćeranić je srpska pop – folk pevačica, rođena je 3. aprila 1986. godine u Kragujevcu, a danas živi u Beogradu. Kao mala pevala je u crkvenom i školskom horu i bila je član svih muzičkih sekcija.

 

Počela je da nastupa u noćnim klubovima, splavovima i kafana u Beogradu, te je godinu dana sarađivala sa Tropiko bendom. 2008. godine se prijavljuje na takmičenje Zvezde Granda, gde je zahvaljujući njenoj energiji koju ima na nastupima, publika ju je brzo prihvatila.

 

Milena Ćeranić u dosadašnjoj karijeri snimila je veliki broj pesama, od kojih neke imaju veliki broj pregleda na YouTube.

 

Njenu najslušaniju pesmu na YouTube možete poslušati na linku ispod:
 

 

 

MILENA ĆERANIĆ NASTUPI

Milena Ćeranić ima uspešnu karijeru, tako da ima veliki broj nastupa iza sebe kako u noćnim klubovima, tako i na svadbama i venčanjima kao i na ostalim privatnim i korporativni proslavama.
U Beogradu je nastupala u popularnim noćnim klubovima kao što su: splav Kartel, Gradska Kafanasplav River i još mnogo drugih.

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: