Isak Šabanović

(3)

 

Sigurno ste čuli za sada već popularno ime Isak Šabanović, momka koji se posebno izdvojio u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda i osvojio drugo mesto.

 

ISAK SABANOVIC BIOGRAFIJA

 

Isak Sabanovic dolazi iz Bijelog Polja i rođen je 1996. godine, a pre takmičenja u Zvezdama Granda uveliko sa bavio muzikom koja je kako kaže, njegov život. Oduvek je želeo da postane muzičar jer je to bio njegov dečački san, što na kraju i postaje realnost. Kaže da u početku nije imao podršku porodice koja je pre svega bila za školovanje i diplomu, ali danas su svi uz njega.

Već sa 10 godina osnovao je bend sa svojim drugarima gde su svirali po garažama, a poznato je i da potiče iz muzičke porodice.

Takođe, Isak je učestvovao i u takmičenjima "X faktor" i "Let ka zvezdama".

Zahvaljujući učešću u popularnom takmičenju, postigao je neverovatnu popularnost, a svojim nastupom rasplakao je Jelenu Karleušu i sve ostale iz žirija podigao na noge svojim glasom. Isak Šabanović iza sebe ima tri snimljene pesme i koje su veoma zapažene i slušane.

Ono što je činjenica, jeste da sjajnog Isaka sigurno čeka velika karijera zahvaljujući neverovatnom talentu i glasu. 

 

ISAK SABANOVIC PESME

 

- Moj slatki anđele (2014)

- U meni još snage ima (2015)

- Ti moja si (2016)

- Šta je od nas ostalo (2020)

 

 

ISAK ŠABANOVIĆ NOVA GODINA

 

Isak šabanović Nova godina jedna je od najpopularnijih tema kada se Nova godina približi.

Osvojivši srce publike širom regiona, postao je jedan od najtraženijih i najpoželjnijih izvođača, čiji nastup za doček Nove godine podjednako priželjkuju i popularni lokali i mnogobrojni fanovi.

Ukoliko želite da i vi deo budete neponovljive novogodišnje atmosfere kakvu samo Isak šabanović može da napravi, posetite kudaveceras.rs i obezbedite svoje mesto na vreme.

 

 

ISAK SABANOVIC RODITELJI

 

Isak Sabanovic u jednom intervjuu rekao je da ga roditelji u početku nisu podržavali u njegovoj želji da se bavi muzikom, ali nakon što su shvatili da je nakon školovanja muzika bila definitivno njegov poziv, roditelji su mu postali najveća podrška u životu. 

 

 

ISAK SABANOVIC OTAC 

 

Nakon uspešnog učešća u takmičenju, Isak Sabanović otkrio je ko mu je otac. Poznato je da Isak potiče iz muzičke porodice, otac Rafko je bio poznati bjelopoljski muzičar koji se bavio rock muzikom, a deda Šabo bio je član bjelopljskih tamburaša. Rođeni brat njegovog dede bio je osnivač Festivala tamburaša, što dovoljno govori o tome zbog čega je Isak Šabanović toliko talentovan.

Kako naglašava Isak, otac mu je najveći uzor, nakon njega Tifa, Džiboni, Aki Rahimovski i Željko Bebek.

 

 

ISAK SABANOVIC STIPU GATIBO

 

Isak Šabanović sa pesmom Stipu gatibo napravio je pravi spektakl u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a zahvaljujući ovoj pesmi, preko noći postao je jedan od najpopularnijih muzičkih zvezda na našoj sceni.

Nakon neverovatnog izvođenja ove pesme, usladila je i pesma Oprosti mi što te volim kojom je takođe oduševio publiku.

 

U nastavku poslušajte sjajne pesme koje je objavio Isak Šabanović kao i njegov nastup u Zvezdama Granda i pesmu "Stipu gatibo":

 

 

 

 

 

KONTAKT


Ukoliko tražite bend ili pevača za vašu proslavu, možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pružili dodatne informacije.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi