Kristijan Tuba

(0)

 

Kristijan Tuba je nova muzička zvezda na horizontu, rođena 23. maja 2001. godine u Pančevu. Odrastajući u Starčevu, Kristijan je razvio strast prema muzici još u tinejdžerskim danima, pokazujući izvanredan talent koji je ubrzo prepoznat kako od strane publike, tako i od muzičkih i kritičara.

 

KRISTIJAN TUBA BIOGRAFIJA

 

 

Njegov raskošni vokalni talenat često se upoređuje sa legendarnim Harisom Džinovićem, a upravo ta sličnost i izuzetnost glasa donela mu je reputaciju ‘naslednika’ ovog muzičkog velikana. Kristijan se nije zadovoljio samo svojim prirodnim darom, već je odlučio da glas dodatno oblikuje i usavršava kroz privatne časove kod priznatog profesora Miloša Markovića.

Popularni Tuba je svoju muzičku karijeru dodatno uzdigao nastupajući u popularnom TV takmičenju ‘Zvezde Granda’, sezona 2023/24, gde je svojim sjajnim nastupima osvojio srca publike širom regiona.

Ono što ga takođe izdvaja je i njegov bogat repertoar, koji obuhvata narodnu, folk i zabavnu muziku, zahvaljujući čemu ga vole ljubitelji različitih muzičkih pravaca. Kristijan Tuba svakim svojim izvođenjem slušaocima daruje sasvim posebno uskustvo.

 

KRISTIJAN TUBA NASTUPI

 

 

Kristijan Tuba nije samo talentovan izvođač, već i umetnik koji zna kako da napravi pravi spektakl na sceni. Njegovi nastupi su energični i garantuju fantastičnu atmosferu. Tuba redovno nastupa po klubovima i kafanama širom Evrope i Srbije, a postao je i jedan od najtraženijih izvođača kada su privatne proslave u pitanju.

U Beogradu, Kristajana često možete slušati u popularnim prestoničkim lokalima, kao što su: kafana Barberi, kafana Stari grad, kafana Druga kuća ...

Ako tražite umetnika koji može da ispuni sva vaša očekivanja, ne samo svojim glasom već i kompletnim muzičkim doživljajem, Kristijan Tuba je pravi izbor za vas. Sa njim, svaki događaj postaje pravi muzički spektakl, pun emocija, pozitivne energije i nezaboravnog provoda.

 

 

 

KRISTIJAN TUBA NOVA GODINA

 

 

 

Ukoliko ste ljubitelj prave novogodišnje atmosfere i dobrog provoda, sigurni smo da će Nova godina uz Kristijana Tubu i ispuniti i prevazići sva vaša očekivanja. Pratite nas i prvi saznajte gde će ovaj sjajni momak i fantastični pevač nastupiti za predstojeći doček Nove godine.

 

Za doček Nove godine 2024Kristijan Tuba nastupao je u prelepom ambijentu svečane sale Lewisia u Beogradu.

  

KONTAKT

Ukoliko biste želeli da angažujete nekog DJ-a, pevača ili bend sa naše liste, kako bi vam ulepšali privatnu proslavu svojim nastupom, pozovite 062/262/262 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi