Kafana Stari grad
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Kafana Stari grad

Rezervacija Kafana Stari grad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Višnjićeva 9, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

22:00 - 02:30 četvrtak, petak, subota

Muzika

Narodna, tamburaši

Kapacitet

120 mesta

Dobrodošli u kafanu Stari grad, mesto gde se tradicija i moderni trenuci susreću u samom srcu Dorćola, jedne od najautentičnijih i najšarmantnijih četvrti Beograda.

 

KAFANA STARI GRAD BEOGRAD

 

Zamislite mesto gde zidovi pričaju priče starih vremena, gde svaka cigla i drveni sto pamte pesmu, smeh i suze radosnice. Kafana Stari grad Beograd nije samo kafana. To je utočište za sve one koji žele da zaborave na užurbanost svakodnevnog života i podsete se na lepote jednostavnosti i srpske tradicije.

Šta bi bila kafana bez prave muzike? U "Starom gradu" tamburaši prepliću svoje strune da bi stvorili muzičku magiju koja će vas poneti i naterati vas da zaplešete, pevate ili se jednostavno prepustite melodijama koje dodiruju dušu.

 

  

 

Kafana Stari grad je mesto u kome se svaki gost oseća dobrodošlo. Njena posvećena i srdačna ekipa će se postarati da se osećate posebno, da vaša čaša nikada ne ostane prazna i da vaša srca budu ispunjena toplinom i gostoprimstvom.

Kao što smo već pomenuli, kafana Stari grad nije samo kafana. Ona je životno iskustvo. Mesto gde prošlost sreće sadašnjost, gde se prijatelji okupljaju da proslave život, gde se uspomene stvaraju i čuvaju za ceo život.

Zato vas pozivamo da posetite kafanu Stari grad i postanete deo njene rastuće porodice.

 

KAFANA STARI GRAD ADRESA

 

Doživite Dorćol na najlepši način - s ljubavlju, smehom i pravom kafanskom atmosferom. Vidimo se u Višnjićevoj 9 u Beogradu!

 

KAFANA STARI GRAD KONTAKT

 

Pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp), rezervišite svoje mesto i pridružite nam se u boemskom carstvu kafane Stari grad

Instagram: https://www.instagram.com/kafanastarigrad/

 

 

KAFANA STARI GRAD MAPA PROSTORA

 

 

Slike Kafana Stari grad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafana Stari grad

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara