Marija Mikić

(4)

Marija Mikić Biografija

Marija Mikić rođena je 22.07.1992. u beogradu. Javnosti je postala poznata kada se pre devet godina učestvovala u prvoj sezoni muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“.

Pored toga je i glasovna glumica koja je davala svoj glas uza filmove i serije kao što su „Kako da dresirate svog zmaja“, „Alvin i veverice-Velika avantura“, Ledeno doba 5-Veliki udar“, Kung Fu panda“, „Trolovi“ itd.

2019. godine objavila je svoju prvu pesmu pod nazivom „Mili“ i na promociji pesme okupila je veliki broj javnih ličnosti i uspešnih pevača. Pesmu „Mili“ potpisao je tvorac brojnih hitova domaće muzičke scene Andrej Jakšić, aranžman je radio muzičar Marko Kon, dok je za produkciju bio zadužen IDJ Videos.

Takođe, predhodne godine objavila je i duet sa Mineom iz Hrvatske a pesma nosi naziv „Rano“ sa kojom su postigle veliki uspeh.

Marija Mikić izbacila je i cover za pesmu „Mama“ koju peva Rasta i taj cover postao je vrlo brzo popularan.

 

MARIJA MIKIĆ NASTUPI:


Marija Mikić nastupala je u klubovima i restoranima u Beogradu, a neki od njih su Komitet, Boutique 3, Shisha Hill, Ušće nacionalna klasa, restoran Tesla itd.


Pratite naš sajt kako biste uvek bili upućeni gde će nastupati Marija Mikić u narednom periodu.

 

U linku ispod možete poslučati pesmu sa youtube-a „Mili":
 

 

KONTAKT


Ukoliko biste želeli da angažujete neki bend ili pevačicu za neku od vaših privatnih ili korporativnih proslava, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(4) Komentara

marko

trazim klavijaturistu
02.06.2020. by marko

nil

nikad čula za nju
03.06.2020. by nil

Vanja

Vise mi se svidja sa tamnom kosom, kao na ovoj slici.
28.11.2020. by Vanja

Nikola

Prelepa,najlepsa na estradi
29.11.2020. by Nikola