Restoran Tesla
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Tesla

J.J. Triplet - Jelena Jovović, Bojan Turkić i Marko Benke
rezerviši: 062-262-212
Rock & Pop Acoustic Mashups - Party Animals
rezerviši: 062-262-212
Jazzy Night - Lazar Tošić Quintet
rezerviši: 062-262-212
Rock/Pop na klasičan način - Urbanclassic bend
rezerviši: 062-262-212
Online rezervacije

Rezervacija Restoran Tesla

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 21, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Ponedeljak - Četvrtak: 16:00h - 01:00h Petak - Subota: 16:00h - 02:00h Nedelja: 16:00h - 01:00h

Muzika

Jazz / Blues / Lounge / House / Deep House

Kapacitet

120 ljudi

U strogom centru Beograda nalazi se fenomenalan restoran Tesla. Nalazi se na adresi Karađorđeva 21. A kao što i samo ime restorana kaže, inspiracija restorana je naš čuveni i vanvremenski naučnik Nikola Tesla.

Restoran Tesla dizajniran je na veoma interesantan i unikatan način, kakav do sada niste imali prilike da vidite. Restoran više podseća na muzej u kom možete probati najraznovrsnija i najukusnija jela u Beogradu. U njemu možete da se opustite u veoma prijatnoj atmosferi i u fantastičnim digitalnim turama koje će vas na veoma zanimljiv način provesti kroz život i dela Nikole Tesle, i gde ćete naučiti poneku novu interesantnu činjenicu o jednom od najpoznatijih genija.

U restoranu Tesla naćićete veoma raznovrsnu ponudu jela, sa velikim brojem vrhunskih specijaliteta moderne i nacionalne kuhinje. Isto kao i jelovnik i muzički program restorana Tesla veoma je zanimljiv i raznovrstan i često ćete moći da slušate prelepe melodije bluza, jazz-a, kao i sjajne nastupe poznatih bogradskih DJ-eva i sjajnih tematskih žurki koje je restoran Tesla pripremio za vas.

Restoran Tesla odlično je mesto za poslovne ili porodične ručkove, prijatno druženje sa prijateljima, odlično mesto gde možete i da izađete i vrhunski se provedete, ali i za lagano zagrevanje pred urbani noćni provod u Beogradu. Rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/262-212.

Slike Restoran Tesla

ADRESA Restoran Tesla

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 2 =
(0) Komentara