Martinijan Kirilovski

(3)

 

Martinijan Kirilovski jedan je od najboljih učesnika popularnog takmičenja Zvezde granda koji je zahvaljujući svom talentu došao do samog finala u sezoni takmičenja 2019. godine.

 

MARTINIJAN KIRILOVSKI BIOGRAFIJA

 

Martinijan Kirilovski rođen je u Kumanovu u Makedoniji 1997. godine. U pitanju je momak koji je već svojim prvim nastupom potpuno oduševio publiku i žiri. Njegov mentor bila je Jelena Karleuša koja je izvukla maksimum od njega.

Zahvaljujući svojoj harizmi, sve mlade devojke su poludele za njim čim je zasijao na sceni takmičjenja Zvezde granda.

Martinijan je još kao mali počeo da iskazuje talenat za muziku a ljudi oko nejga odmah su znali da će to biti njegov životni put. Martinijan nije završio muzičku školu već je upisao biznis i logistiku, ali je svakako nastavio sa pevanjem.

Za sebe kaže da je pozitivan, što se vidi čim se pojavi na scenu. U slobodno vreme pored pevanja, igra sa druptvom fudbal.

Martinijan Kirilovski ima i nekoliko svojih pesama koje možete poslušati u nastavku teksta.

 

MARTINIJAN KIRILOVSKI NOVA GODINA

 

Gde će mladi i talentovani Martinijan Kirilovski nastupiti za predstojeći doček Nove godine, možete ekskluzivno saznati ukoliko pratite naš portal Nova godina na kome vas očekuju sve aktuelne informacije o novogodišnjim žurkama u Srbiji.

 

U nastavku poslušajte kako peva sjajni Martinijan Kirilovski:

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi