Mladen Zečević i Funk Off band

(0)

 

 

Sigurno ste čuli za popularnu muzičku ekipu Mladen Zečević i Funk Off band koji već nekoliko godina postoje na muzičkoj sceni i oduševljavaju svoju publiku sjajnim nastupima. U pitanju je jedan od trentno najpopularnijih bendova koji će svaki vaš izlazak ili privatnu proslavu učiniti nezaboravnom.

 

MLADEN ZECEVIC I FUNK OFF BAND BIOGRAFIJA

 

Mladen Zečević i Funk off band je bend na koji niko ne ostaje ravnodušan. Ovaj bend čine zuzetno talentovani muzičari prepuni harizme i želje da svaki njihov nastup bude zapamćen po dobroj energiji. O njihovoj popularnostigovori sama činjenica što su nastupali u najpopularnijim beogradskim lokalima kao što su Baraka Bašta, Baraka bar, Klub Komitet, restoran Temperament, i mnogim drugim mestima.

Predhodne godina Nova godina uz ovaj bend bila je zaista pravi spektakl, a ove godine čekamo da saznamo koji lokal će imati priliku da vam priušti nastup ovog fenomenalnog benda.

Kako biste se informisali na vreme, obezbedili mesto i uživali u najboljoj novogodišnjoj atmosferi, pratite Nova godina Beograd.

Njihov muzički repertoar je veoma raznovrstan i moežte čuti stranu,domaću, narodnu, pop, rock, evergreen muziku...

Mladen Zečević i Funk Off band ulepšali su i veliki niz proslava svih tipova, kako venčanja, krštenja, punoletstva, tako i korporativnih proslava, zato ne propustite priliku da vaš specijalan dan bude ispraćen najlepšim pesmama.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Mladen Zečević i Funk Off band:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani da rezervišete nastup nekog od muzičara sa našeg sajta za vašu privatnu proslavu možete nas kontaktirati na broj 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp.

Slični bendovi