Nebojša Vranjevac

(1)


Nebojša Vranjevac je srpski pop – folk pevač koji se javnosti predstavio učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Danas nastupa u mnogim beogradskim klubovima, kafanama ali i na splavovima.

 

NEBOJSA VRANJEVAC BIOGRAFIJA


Nebojša Vranjevac je još od malih nogu pokazivao želju za muzikom iako se sa 17 godina bavio fotografijom. Kako kaže, posao fotografa mu je dodatno pomogao da krene da se bavi pevanjem, jer je radeći taj posao fotografisao mnoge zvezde iz sveta muzike gde je dobijao razne savete.

2012. godine je postao član Puzzle bend – a sa kojim je snimilo spot i pesmu pod nazivom Rame za plakanje. 2015. godine bio je učesnik muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, a takođe je učestvovao u u sezoni 18/19 u muzičkom takmičenju Zvezde Granda gde je dobio fantastične komentare žirija. 2017. godine je snimio svoju prvu solo pesmu pod nazivom Dođi sad i možete je poslušati na linku ispod.

 

NEBOJŠA VRANJEVAC NASTUPI


Nastupe Nebojše Vranjanca imali ste prilike da slušate širom Beograda u mnogim kafanama, klubovima i splavovima. Neki od njih su kafana Druga Kuća gde je često nastupao sa koleginicom Teom Stoševskom, kafana Bajka, Gradska Kafana, splav Kartel i mnogi drugi.

Za Novu godinu u Beogradu jedne godine je nastupao na splav kafana Uzbuna.

 

KONTAKT


Ukoliko želite da vam velika zvezda naše muzičke scene ili neki bend iz ponude našeg sajta ulepša vašu privatnu ili korporativnu proslavu možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi