Tea Stoševska

(0)


Tea Stoševska je veoma atraktivna i popularna pevačica koja se javnisti predstavila učešćem u takmičenju Zvezde Granda, a njene nastupe možete slušati u mnogim beogradskim klubovima, kafanama i splavovima. 

 

TEA STOŠEVSKA BIOGRAFIJA 


Tea Stoševska
je srpska pop – folk pevačica koja se takmičila u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gde je stekla dodatnu popularnost. Tea Stoševska je nakon završene baletske škole upisala učiteljski fakultet, a priznaje da je oduvek privlačila scena.

Tea već uveliko nastupa u noćnim klubovima i kafanama, kako širom Srbije, tako i širom Evrope i regiona. Tea važi za jednu od najzgodnijih takmičarki u Zvezdama Granda.

Ukoliko želite da pogledate Tea Stoševska fotografije možete videti na ovom linku.

Takođe, izbacila je i svoju pesmu pod nazivom Umri muški i možete je poslušati na linku ispod:

tea stosevska biografija

tea stosevska nastupi

 

TEA STOŠEVSKA NASTUPI


Tea Stoševska
iza sebe ima veći broj nastupa u Beogradu, a kafane i klubovi u kojima je nastupala Tea su: Kafana Druga KućaGradska Kafana, splav Kartel, Na Vodi Kafana i mnogi drugi popularni klubovi i kafane.

Imala je nastupe sa mnogim poznatim estradnim umetnicima, a kako ona ističe, najdraži nastup joj je na Cecinom koncertu u Portorožu.

 

TEA STOŠEVSKA NOVA GODINA

 

Atraktivna Tea Stoševska izuzetno je omiljena kod publike i kada je Nova godina u pitanju. Ova mlada, talentovana, harizmatična i energična pevačica I te kako dobro zna kako da usija atmosferu i goste drži na nogama do ranog jutra.

Doček 2022. u Beogradu obeležio je, između ostalog, upravo Tein nastup na nadaleko čuvenom splavu Port.

Ukoliko ste zainteresovani da za naredni Doček Nove godine i vi budete deo Teine novogodišnje čarolije, informišite se o mestu njenog nastupa na kudaveceras.rs  i obezbedite svoje mesto na vreme.

 


tea stosevska nastupi

 

KONTAKT


Ukoliko želite da angažujete neki od bendova iz naše ponude, za vašu privatnu ili korporativnu proslavu, to možete učiniti pozivom na broj telefona 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)tea stosevska kontakt

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: