Tea Stoševska

(1)


Tea Stoševska je veoma atraktivna i popularna pevačica koja se javnisti predstavila učešćem u takmičenju Zvezde Granda, a njene nastupe možete slušati u mnogim beogradskim klubovima, kafanama i splavovima. 

 

TEA STOŠEVSKA BIOGRAFIJA 


Tea Stoševska
je srpska pop – folk pevačica koja se takmičila u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gde je stekla dodatnu popularnost. Tea Stoševska je nakon završene baletske škole upisala učiteljski fakultet, a priznaje da je oduvek privlačila scena.

Tea već uveliko nastupa u noćnim klubovima i kafanama, kako širom Srbije, tako i širom Evrope i regiona. Tea važi za jednu od najzgodnijih takmičarki u Zvezdama Granda.

Ukoliko želite da pogledate Tea Stoševska fotografije možete videti na ovom linku.

Takođe, izbacila je i svoju pesmu pod nazivom Umri muški i možete je poslušati na linku ispod:

tea stosevska biografija

tea stosevska nastupi

 

TEA STOŠEVSKA NASTUPI


Tea Stoševska
iza sebe ima veći broj nastupa u Beogradu, a kafane i klubovi u kojima je nastupala Tea su: Kafana Druga KućaGradska Kafana, splav Kartel, Na Vodi Kafana i mnogi drugi popularni klubovi i kafane.

Imala je nastupe sa mnogim poznatim estradnim umetnicima, a kako ona ističe, najdraži nastup joj je na Cecinom koncertu u Portorožu.


tea stosevska nastupi

 

KONTAKT


Ukoliko želite da angažujete neki od bendova iz naše ponude, za vašu privatnu ili korporativnu proslavu, to možete učiniti pozivom na broj telefona 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)tea stosevska kontakt

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara

Tea Stosevska je carica!

Normalna osoba, sa obe noge na zemlji. Kida kako peva:) Bravo Tea!
02.03.2020. by Tea Stosevska je carica!