Nemanja Toplica

(1)

 

NEMANJA TOPLICA BIOGRAFIJA

 

Nemanja Toplica rođen je 1999. godine u Topoli i od malih nogu pokazao ja talenat za muziku. Još kao mali osetio je poziv ka muzici i sam počeo da uči da peva i svira gitaru.

Nakon nekoliko godina prepoznali su njegov neosporan talenat i od tada počinje njegova pevačka karijera ka samom vrhu.  

 

 

NEMANJA TOPLICA NASTUPI


Nemanja Toplica često nastupa u Beogradu a najčešće smo imali priliku da ga slušamo na splavu Kartel , u kafani Bajka i u Gradskoj kafani gde je nastupao i za Novu godinu i napravio pravi spektakl svojim odličnim glasom i stasom.

Danas često nastupa zajedno sa popularnim Stand by bendom koji zajedno čine neverovatne večeri a možete ih angažovati i za vaše privatne proslave poput, venčanja, krštenja, rođendana itd.

 

 

NEMANJA TOPLICA NOVA GODINA

 

Kada se Nova godina približi, miljenik beogradske publike, Nemanja Toplica, jedan je od izvođača za čiji se nastup karte rasprodaju velikom brzinom, a mesto više uvek traži.

Mlad, talentovan i prepun pozitivne energije, ređa jedan za drugim fantastične novogodišnje nastupe. Pomenimo neke od njih.

Doček 2022, kao i doček 2020. učinio je nezaboravnim u kultnoj beogradskoj Gradskoj kafani.

Za doček 2019. usijao je atmosferu na nadaleko čuvenom splavu Karibi, a isto to je uradio i u kafani Moj grad samo jednu godinu ranije.

Ukoliko želite da saznate gde će Nemanja rasplamsati atmosferu svojim dinamičnim nastupom i najlepšim muzičkim hitovima za predstojeći doček Nove godine, budite u toku i pratite Nova godina Beograd.

 

 

U nastavku poslušajte sjajnu pesmu popularnog Nemanje Toplice pod nazivom „Ostavljena“

 

 

KONTAKT

Ukoliko želite da angažujete nekog od pevača ili bendova sa naše liste, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi