StandBy Band

(0)

STANDBY BAND BIOGRAFIJA

 

StandBy Band na svojim nastupima pravi vrhunsku atmosferu zahvaljujući dobroj svirci i širokom repertoaru. Njihov bend broji šest iskusnih muzičara, koji su već duže vreme na sceni. StandBy band je bend koji izvodi veliki broj kako domaće tako i strane muzike. Ostavljaju izvanredan utisak na svakoj vrsti proslave na kojoj nastupaju. Na privatnim proslavama, kao što su svadbe i venčanja ostavljaju jako specifičan utisak, i prepoznatljivi su po sjajnoj atmosferi koju održavaju do ranih jutarnjih časova. 

 

Njihov singl pod nazivom Nedostaješ možete poslušati na linku ispod: 

 

 

NASTUPI STANDBY BAND

 

Za doček Nove godine StandBy Band je nastupao u kafani Ona Moja, gde su napravili odličnu atmosferu. 

Takođe, možete ih slušati i u beogradskim klubovima, kafanama i splavovima, a neki od tih klubova su MagazaNa vodi kafanaGradska kafana i mnoge druge.

Često nastupaju na privatnim proslavama u poznatim event centrima kao što su hotel Metropolhotel Crowne Plaza i druge sale za proslave.

 

 

KONTAKT 

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: