Nevena Nensi Stojanović

(2)

 

Nevena Nensi Stojanović javnosti je postala poznata nakon učešća u muzikčom takmičenju Zvezde granda gde je svojim talentom pokupila sve emocije gledalaca i žirija.

 

NEVENA NENSI STOJANOVIC BIOGRAFIJA

 

Nevena Nensi Stojanović prijavila se na učešće u muzičkom takmičenju Zvezde granda 2019. godine gde je zahvaljujući svom talentu došla do samog finala. Nensi je rođena 1987. godine i rođena je u Beogradu. 

Iako je završila Višu turističku školu, njen životni poziv bila je muzika, a pevanjem se bavi više od decenije. Zvezde granda su joj pomogle u karijeri, jer je nakon učešća postala jedna od najtraženijih pevača u Beogradu.

Ana Bekuta bila je mentor Neveni, zahvaljujući kojoj je stigla do samog finala i dodatno savladala tehnike pevanja. 

Ono što je činjenica, jeste da joj predstoji velika muzička karijera, i nadamo se uskoro njenim novima pesmama kojima će nas sigurno oduševiti.

 

NEVENA NENSI STOJANOVIĆ NOVA GODINA

 

Da Nevena Nensi Stojanović ume da napravi pravi spektakl svojim nastupom potvrđuju i njeni tradicionalno senzacionalni nastupi za doček Nove godine, poput onog koji je organizovan 2022. u restoranu Ser Gilles.

A gde će Nensi ove godine zapaliti atmosferu, saznaćete ukoliko pratite Nova godina Beograd.

 

 

U nastavku poslušajte kako peva sjajna Nevena Nensi Stojanović:

 

  

 

 

 

KONTAKT 


Ukoliko želite da vas mlada muzička zvezda ili popularni bend zabavljaju na vašoj proslavi možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pomogli.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi