Nikola Bardak

(0)

 

 

Nikola Bardak, sada već poznato ime na muzičkoj sceni, već nekoliko godina oduševljava ljubitelje kvalitetne muzike svojim fanstastičim nastupima, glasom i energijom koju poseduje. Sigurno sre ga barem jednom negde slušali, imajući na umu da polako ali sigurno osvaja domaću scenu.

 

NIKOLA BARDAK BIOGRAFIJA

 

Nikola Bardak je rođen u Beogradu i u pitanju je talentovani muzičar, pevač, kompozitor, tekstopisac i vlasnik muzičkog studija Studio Sky Belgrade. Kako i sam kaže, Nikola Bardak se muzikom bavi dugi niz godina i oduvek je znao da je muzika njegov pravi put. 

Naravno, u tome je i uspeo, a o tome svedoči činjenica da često nastupa u popularnim beogradskim lokalima Santo Domingo bar, kafana Barberi, kafana Bajka, i mnoga druga mesta. Na veliko oduševljenje mnogih, Nikola Bardak će ulepšati doček Nove godine na splavu Kartel i to zajedno sa Katarinom Bojović koja je takođe vrhunska pevačica.

Činjenica je da Nikola Bardak pravi neverovatnu atmosferu na svojim nastupima, zbog čega toplo preporučujemo svaki njegov nastup. Nikola Bardak takođe nastupa i na privatnim proslavama, iza sebe ima niz uspešnih proslava koje su protekle fenomenalno tako da nećete pogrešiti ukoliko ga odaberete da vam ulepša dan.

 

 

KONTAKT:

 

Ukoliko želite nekog poznatog pevača, bend ili DJ-a za vašu privatnu proslavu, sve informacije možete dobiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi