Nikola Milenković

(0)

 

Nikola Milenković jedan je od naših najpopularnijih pevača koji je javnosti postao poznat po učešću u muzičkom takmičenju Pinkove zvezdice, i to sa samo 12 godina, ali je svakako oduševio i publiku i žiri.  U prvoj sezoni Nikola Milenković je svojim anđeoskim glasom došao do finala, a potom je na istu scenu stao nekoliko godina kasnije, kada su se okupile sve zvezde iz prošlih sezona.

 

NIKOLA MILENKOVIC BIOGRAFIJA

 

Nikola Milenković rođen je u Beogradu i kako kaže, od malena je želeo da se bavi muzikom, zbog čega se prijavio na pomenuto takmičenje Pinkove zvezdice. Iako je oduševio sve koji su tada njega slušali, Nikola Milenković se ipak povukao iz javnog života i posvetio se školovanju. 

Nikola Nilenković je sedam godina nakon debitovanja u "Pinkovim zvezdicama" objavio svoj prvi singl "Predigra" koji je prošao odlično. Ono što ej činjenica, jesteda ga mnogi nisu prepoznali jer je Nikola odrastao u ozbiljong i prelepog momka za kojim lude sve devojke.

Nikola Milenković je danas popularni pevač koji nastupa u mnogim beogradskim lokalima, a neki od njih su kafana Barberi, kafana Bulevar, kafana Bajka, i mnogi drugi. Posebno zadovoljstvo kdo publike izazvala je informacija da će Nova godina splav Uzbuna 2023 ovog puta imati tu čast da im baš Nikola ulepša doček Nove godine.

 

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Nikola Milenković:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani da rezervišete nastup nekih od velikih zvezda sa našeg sajta, za vašu privatnu proslavu možete nas kontaktirati na broj 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi